Most, hogy a Real Madrid levette a keresztet az arab térségbe exportált portékáikról a Barcelona is leveszi majd?
Figyelt kérdés
véleményetek a keresztlevételről?2017. jan. 31. 15:14
1/9 anonim válasza:
Mi a véleményem? Az, hogy nem érdekel.
2/9 anonim válasza:
A Barcelonának amúgy hol van keresztje?
3/9 anonim válasza:
Barcelona már 2007-ben megtette.
4/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Az arab exportra azt küldik ami oda kell, így én abban nem látok problémát, hogy ott nem nyomják. Ugyanakkor talán nem ez a helyes hozzáállás, hogy mindenben idomulunk plusz profit reményében, kéne szoktatni őket, hogy ez a mi kultúrkörünkben teljesen okés.
Engem jobban zavar, hogy egyre több nyugati országban pl. iskolában, köztéren nem lehetnek vallási jelképek, csak hogy ne sértsük meg vele az ateistákat vagy muzulmánokat.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Amíg nem Európában teszik ugyan ezt, nincs benne kivetnivaló, hisz a Real Madrid nem más, mint egy profitorientált entitás, és ha ez miatt jobban fogy a mez, akkor legyen, számunkra ez nem releváns. Az már más kérdés, hogy ha Európában hoznának be valami muszlim vallást "korlátozó" törvényt, lehet felgyújtanának pár főutcát a lelkes követők. De én hiszem azt, hogy lesz egy pont ahol nem fogja tudni tovább a média és a jelenleg regnáló politikai "elit" megvezetni a népet és az kifog állni magáért, de azt nem tudom, hogy ez véres vagy vértelen folyamat lesz.
9/9 anonim válasza:
Én azt, hogy a futball, már nagyon régen a pénzről szól. A "biznisz" a lényeg, tehát nem látok ebben semmi különöset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!