Szerintetek miért jó a neonácizmus?
Nem vagyok neonáci, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Valaki fejtse ki nekem, hogy ez miért is jó.
Vannak ismerőseim akik neonácinak vallják magukat. Én belőlük csak annyit veszek ki hogy bunkók, és utálják a zsidókat, Hitlert pedig a példaképüknek tartják.
NEM KÉREK BUNKÓ VÁLASZOKAT!! Előre is köszönöm.
" 16:53: ó, ha szegény zsidók tudnák, milyen gazdag mind... egy rakás csak egy panellakásban tengődik, miközben nem is tud róla, hogy kizsákmányoló tőkés!"
ez van ez az igazság... kis részük szegény a többség jómódú a még nagyobb többség meg tőkés
fogadd el
"Szerintetek miért jó a neonácizmus?"
miért, nem jó?
"16:53: ó, ha szegény zsidók tudnák, milyen gazdag mind... egy rakás csak egy panellakásban tengődik, miközben nem is tud róla, hogy kizsákmányoló tőkés!"
Akkor húzd a faxod mindeggyikbe.
tegnap 16:53
Igen, már August Bebel is megmondta, hogy az antiszemitizmus a hülyék szocializmusa.
"Igen, már August Bebel is megmondta, hogy az antiszemitizmus a hülyék szocializmusa."
antiszemitizmus volt van és lesz...
kész mit lázadozól
Igazán nagy válságok esetén az eladdig megoldhatatlannak tűnő krízisek (a háború után) spontán szoktak oldódni..
A neonácizmus meg segít az emberiség történetében eddig bizonyos ciklusban törvényszerűen újra-és újra kitörő nagy háborúk létrehozásában.
Ráadásul a történelmet ismerők számára egyfajta POLITIKAI LAKMUSZPAPÍR. Ha megjelenik, lassan érdemes csomagolni. Tőkének, családnak egyaránt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!