Nagy magyarok! Ti azokat nézitek le akik a jobb élet miatt kimennek dolgozni viszont magyarként élnek tovább, vagy azokat akik átveszik a külföldi gondolkodást, és már egyre kevésbé magyarok (akár társkeresés szinten is)?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 02:31
21/27 anonim válasza:
Aki elhagyja, dicsőséges magyar országot mind hazaárulók!
22/27 anonim válasza:
'Aki elhagyja, dicsőséges magyar országot mind hazaárulók!'
Nem ok nélkül hagyják el az országot és nem kéne itt válogatás nélkül megbélyegezni a népet...
Vagy akkor nálad a tudósaink is mind ide tartoznak, akik támogatás hiányában érvényesültek külföldön?
23/27 Szimeon válasza:
Aki Magyarországon nem tud tudományos karriert csinálni az magára vessen. Rengeteg fórum és támogatási rendszer van arra, hogy a legjobb elmék kerüljenek pozicióba. Aki kénytelen külföldre menni, ott dolgozni, kutatni, az általában a hazai tudósok ocsuja. A legalja. Azok, akik hiányos képességeik, lustaságuk miatt Magyarországon nem jutottak lehetőséghez - ezért próbát tesznek külföldön.
24/27 anonim válasza:
'Aki Magyarországon nem tud tudományos karriert csinálni az magára vessen.'
Aha, szóval akik az itthoni körülmények miatt nem érvényesülhettek és ezért ki kellett vándorolniuk, azok mind lenézendők?
25/27 anonim válasza:
"Aki nem magyar azt ki kell vágni az országból."
Veled kezdeném.
26/27 anonim válasza:
"bizonyos politikai ellenszenv miatt kikényszerül azt az embert nem szabad elítélni és megbélyegezni."
Politikai nézet szerint internálják talán az embereket Magyarországon? Miről maradtam le? :D
27/27 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok... most nagy, kicsi vagy közepes magyar vagyok? Vagy hogy vannak az átmenetek? Ha még kiskorú vagyok akkor Junior magyarnak számítok? Ha a junior szót használtam még magyarnak számítok? Ha van bennem ukrán, lengyel, sváb, szlovák és német vér, akkor még lehetek junior közép magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!