Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, holnap lesz...

Mit gondoltok, holnap lesz terrorcselekmény?

Figyelt kérdés
Esetleg a kölni eseményekhez hasonló?
2016. dec. 30. 16:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Na, erről van szó.

Köszönöm a linket, végre egy értékelhető válasz, nem sírás meg gúnyolódás.

Szánalmas ez a vergődés, ahogy próbálnak itt egyesek úgy csinálni, mintha tök esélytelen lett volna.

2017. jan. 1. 13:13
 22/26 anonim ***** válasza:

A címből és a leírásból én arra gondoltam, hogy Európára vonatkozik a kérdésed.

Vannak országok ahol olyan a rendszer, hogy bármelyik napra juthat terrorcselekmény, hát ilyen Törökország is.

Egy lista 2016-ig:

[link]

Aztán tavaly február:

[link]

Június:

[link]

Augusztus:

[link]

És most szilveszter. Meglepődik valaki? Nem. Ha Irakban robbantja fel valaki magát tegnap este meglepődik valaki? Szintén nem. Ha valamelyik Közép-Afrikai országban mészárlás lett volna meglepődnénk? Nem.

Mire jó ez a károgás? A normális berendezkedésű országok megúszták.

2017. jan. 1. 13:24
 23/26 Vazul1972 ***** válasza:
#21: "Értékelhető" válasz? Na ja, de azért utólag már könnyű.
2017. jan. 1. 20:54
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem, te arra gondoltál, hogy kerüljük ki a kérdést.

Amikor nem jött össze, akkor elkezdtél olyan kutatómunkát végezni, amit jelen esetben nem tettél meg.

Elég átlátszó vagy.

A másik rasszistával már nem is foglalkozok.

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy szánalmas.

2017. jan. 1. 21:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem. Én elsőre arra gondoltam, hogy hülye kérdésre hülye válasz :)

Ha a törökéknél nem lett volna semmi, de valamelyik harmadik világbeli országban kiborult volna a bili akkor is ugyanígy ráztad volna a rongyot.

Meséld el nekünk, most jobban érzed magad, hogy a félelmeid beigazolódtak? :)

2017. jan. 1. 22:49
 26/26 Vazul1972 ***** válasza:
#24: Te most komolyan gondolatolvasónak érzed magad? Én annyit írtam, hogy majd kiderül, mi értelme előre jósolgatni, vagy épp "károgni"? Persze, lehet élvezkedni, mondván: na ugye? Már, ha ettől jobban érzed magad. Mellesleg, ugyanezt a kérdést, feltették az olimpia és a futball EB kapcsán is. De előre, akkor is csak jósolgatni lehetett. Ugyanúgy teljesen értelmetlen volt a kérdés. Jut eszembe: szerinted, mikor lesz a következő terrorcselekmény és hol?
2017. jan. 1. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!