Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a migrációról?

Mi a véleményetek a migrációról?

Figyelt kérdés
Kérlek indokoljátok meg, hogy szerintetek jó ötlet e beengedni őket és, hogy miért vagy nem?

2016. dec. 30. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Ez ugyanis nem migráció, hanem turizmus...."

A turizmus is migráció.

2016. dec. 30. 12:11
 12/19 anonim ***** válasza:

"Talán felesleges utalnom Szent István királyunk intelmeire, "

Arra valóba az mer Első Nemzetgyalázó Vajk seggit csak a hozzád hasonló magyarellenes korcsok nyaldossák.

2016. dec. 30. 12:30
 13/19 anonim ***** válasza:

"Szerintem jó dolog. Kezelhető mennyiségben és megfelelő szórásban a bevándorlók integrálhatók, és ez igaz a közel- és távolkeleti bevándorlókra egyaránt. "

Semmi gond evvel nincs is, csak mindet a saját hálószobádba integrájjad befele, az utcákon ne lássak egyet se!

2016. dec. 30. 12:33
 14/19 anonim ***** válasza:

12.

Megeshetett - e az a csúfság, hogy talán elmulasztottad aranyfüst - finomságú iróniám nyomait szerény szövegemben meglelned?

2016. dec. 30. 12:34
 15/19 anonim ***** válasza:

"Semmi gond evvel nincs is, csak mindet a saját hálószobádba integrájjad befele, az utcákon ne lássak egyet se!"

Figyelj nyomi, oda írtam a jelenség másik végletét is, amivel én sem értek egyet. Az, hogy te a világ 99%-át utálod, az már a te sarad.

2016. dec. 30. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:

"turizmus is migráció."

Nem az, de nem baj.

2016. dec. 30. 13:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Igazad van, a migráció állandó, a turizmus csak ideiglenes.
2016. dec. 30. 14:22
 18/19 anonim ***** válasza:

gondolhatod ha az egyik nagy vágyamat feladtam a bevándorlás miatt, akkor milyen véleménnyel lehetek róla.

Svédországba szerettem volna élni mondjuk 1 évet,milyen ott stb.de az amilyen az az ország jelenleg..kösz inkább skippelem.eleve nemis minősülnek menekültnek szóval nem menekültválság van.hanem bevándorlási válság.tök jó hogy arról a mainstream média kussol hogy hogyan segítsünk Afrikán stb.inkább csak arról beszélnek hogy fogadd el meg fogadd be 0-24 ben.

2016. dec. 30. 17:48
 19/19 anonim válasza:
Nem teljesen értem. Itt mindenki azt szeretné hogy mindennapos legyen a késelés, nők erőszakolása, terrorcselekmény. Terroristákat telepítsünk be? Hogy a lányomat ne merjem egyedül hazaengedni. A 11 éves lányom az iskolában arról beszélget a barátaival, hogy mennyire fél hogy mi lesz ha valaki olyan nyeri a választásokat aki beengedi a migránsokat. És én itt arra gondolok hogy akik tényleg segítségre szorulnak és tudják magukat igazolni azokat engedjük be. De akik azért jönnek embereket öljenek...
2018. ápr. 7. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!