Mi a véleményetek a migrációról?
"Ez ugyanis nem migráció, hanem turizmus...."
A turizmus is migráció.
"Talán felesleges utalnom Szent István királyunk intelmeire, "
Arra valóba az mer Első Nemzetgyalázó Vajk seggit csak a hozzád hasonló magyarellenes korcsok nyaldossák.
"Szerintem jó dolog. Kezelhető mennyiségben és megfelelő szórásban a bevándorlók integrálhatók, és ez igaz a közel- és távolkeleti bevándorlókra egyaránt. "
Semmi gond evvel nincs is, csak mindet a saját hálószobádba integrájjad befele, az utcákon ne lássak egyet se!
12.
Megeshetett - e az a csúfság, hogy talán elmulasztottad aranyfüst - finomságú iróniám nyomait szerény szövegemben meglelned?
"Semmi gond evvel nincs is, csak mindet a saját hálószobádba integrájjad befele, az utcákon ne lássak egyet se!"
Figyelj nyomi, oda írtam a jelenség másik végletét is, amivel én sem értek egyet. Az, hogy te a világ 99%-át utálod, az már a te sarad.
"turizmus is migráció."
Nem az, de nem baj.
gondolhatod ha az egyik nagy vágyamat feladtam a bevándorlás miatt, akkor milyen véleménnyel lehetek róla.
Svédországba szerettem volna élni mondjuk 1 évet,milyen ott stb.de az amilyen az az ország jelenleg..kösz inkább skippelem.eleve nemis minősülnek menekültnek szóval nem menekültválság van.hanem bevándorlási válság.tök jó hogy arról a mainstream média kussol hogy hogyan segítsünk Afrikán stb.inkább csak arról beszélnek hogy fogadd el meg fogadd be 0-24 ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!