Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van olyan ember aki a kisválla...

Van olyan ember aki a kisvállalkozókat, magánszemélyeket bojkottálja, mert a multikban látja a bolygó jövőjét?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Magyar embernek a Csepelt, Ikarust, Pannoniát, Rábát kellene fellendíteni"

Ha lenne egy céged akkor csak magyar vállalatoknak szállítanál be?

HA megkeresne a mercedes egy jó ajánlattal visszautasítanád hogy üzletelj vele mert német?

Egyáltalán hol dolgozok kedves kultúrált és legfőképp közgazdaságilag tájékozott honfitársam?

2010. máj. 2. 11:58
 12/18 anonim ***** válasza:
A Suzuki és az audi az ország két legeslegnagyobb szégyenfoltja ahol direktbe nyaljuk ki a külföld pi.csáját. Ekkora égést már évszázadok óta nem műveltünk, nem beszélve arról hogy hogy kifosztják a beszállítóikat a magyar vállakozót. És a dolgozóikat a népet. Menj már el két napot dolgozni a suzukiba vagy az audiba. Azt is meg fogod bánni hogy megszülettél.
 13/18 anonim ***** válasza:

Amiről te írsz,azzal nincs gond.Személy szerint ismerek egy ilyent,akinek még olaszországban is keresettek a "termékei".

A munkásai természetesen tisztességesen meg vannak fizetve,mert van miből.Viszont nem lehet minden faluban műanyag és fémfeldolgozót nyitni...

Amiről én írok,az országos szintű dolog,mert tehénészet lehetne minden faluban...

14/18 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat a"

Kire szavaztál? Csak mert érdekelne hol látják szívesen az ilyen kultúrált embereket.

2010. máj. 2. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Tehenészet bizony volt is régebben szinte minden faluban. De már azt is hazavágták. És szándékosan. Állami támogatás is járt a felszámolásáért.
2010. máj. 2. 12:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide hogy kire szavaztam te csíra

Kíváncsi vagyok rá van e olyan párt akiben te látod a nézeteid támogatását, aki szerinted tenne azokban a dologban valamit amiket te fontosnak tartasz.

Vannak e olyan emberek szintén úgy látják a dolgokat mint te vagy csak egyedül vagy a nézeteiddel.(HA van ilyen szívesen belenéznék a programjába)

2010. máj. 2. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem még nincsen ilyen párt. Én meg nem tervezek alapítani. Tehát maradok egyedül a nézeteimmel.
2010. máj. 2. 12:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a TESCO-ban se vásárolok fölöslegesen, csak azt veszem meg ott, ami 1. vagy ott olcsóbb, mint a közeli kis boltban (milyen meglepő, hogy létezik ilyen, de én figyelem az árakat - muszáj), 2. vagy máshol nincs olyan, amire szükségem van, és ott megkapom. Amit máshol megkapok olcsóbban, azt máshol veszem meg (feltéve, hogy nem kell a világ végére menni érte).

Egyébként nem csak a TESCO és hasonló kereskedelmi multik léteznek. Én egy nemzetközi pénzintézet alkalmazottja vagyok, munkát adtak és olyan fizetést, amit máshol ilyen munkaidőre sose kaptam (nem mint ha sok lenne, de ebben a munkaidő-kategóriában jónak számít). Ez a pénzintézet is multi, ha úgy vesszük, és az OTP-hez képest (ami országunk egyik szégyene) jó, rengeteg - és a munka mennyiségéből következtetve egyre több - az ügyfél hazánkban.

Ahogy valaki írta korábban, a cégek nem csak a végfogyasztóknak termelnek-gyártanak, hanem egymásnak is. Irodaszerek, műszaki cikk alkatrészek, vagy szolgáltatási téren a szállítmányozás, a posta, a személyszállítás, a szórakoztatóipar (előadóknak ruha, kellék, hangszer, színpad, hangosítás).

Kell a nagy is és kell a kicsi is, de egyenlő esélyekkel.

Engem egy hazai kicsi feketén foglalkoztatott, és erről nem tudtam (orvosnál derült ki), 1 éve megy a munkaügyi vita.

2010. máj. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!