Van olyan ember aki a kisvállalkozókat, magánszemélyeket bojkottálja, mert a multikban látja a bolygó jövőjét?
"Magyar embernek a Csepelt, Ikarust, Pannoniát, Rábát kellene fellendíteni"
Ha lenne egy céged akkor csak magyar vállalatoknak szállítanál be?
HA megkeresne a mercedes egy jó ajánlattal visszautasítanád hogy üzletelj vele mert német?
Egyáltalán hol dolgozok kedves kultúrált és legfőképp közgazdaságilag tájékozott honfitársam?
Amiről te írsz,azzal nincs gond.Személy szerint ismerek egy ilyent,akinek még olaszországban is keresettek a "termékei".
A munkásai természetesen tisztességesen meg vannak fizetve,mert van miből.Viszont nem lehet minden faluban műanyag és fémfeldolgozót nyitni...
Amiről én írok,az országos szintű dolog,mert tehénészet lehetne minden faluban...
"A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat a"
Kire szavaztál? Csak mert érdekelne hol látják szívesen az ilyen kultúrált embereket.
Hogy jön ide hogy kire szavaztam te csíra
Kíváncsi vagyok rá van e olyan párt akiben te látod a nézeteid támogatását, aki szerinted tenne azokban a dologban valamit amiket te fontosnak tartasz.
Vannak e olyan emberek szintén úgy látják a dolgokat mint te vagy csak egyedül vagy a nézeteiddel.(HA van ilyen szívesen belenéznék a programjába)
Én a TESCO-ban se vásárolok fölöslegesen, csak azt veszem meg ott, ami 1. vagy ott olcsóbb, mint a közeli kis boltban (milyen meglepő, hogy létezik ilyen, de én figyelem az árakat - muszáj), 2. vagy máshol nincs olyan, amire szükségem van, és ott megkapom. Amit máshol megkapok olcsóbban, azt máshol veszem meg (feltéve, hogy nem kell a világ végére menni érte).
Egyébként nem csak a TESCO és hasonló kereskedelmi multik léteznek. Én egy nemzetközi pénzintézet alkalmazottja vagyok, munkát adtak és olyan fizetést, amit máshol ilyen munkaidőre sose kaptam (nem mint ha sok lenne, de ebben a munkaidő-kategóriában jónak számít). Ez a pénzintézet is multi, ha úgy vesszük, és az OTP-hez képest (ami országunk egyik szégyene) jó, rengeteg - és a munka mennyiségéből következtetve egyre több - az ügyfél hazánkban.
Ahogy valaki írta korábban, a cégek nem csak a végfogyasztóknak termelnek-gyártanak, hanem egymásnak is. Irodaszerek, műszaki cikk alkatrészek, vagy szolgáltatási téren a szállítmányozás, a posta, a személyszállítás, a szórakoztatóipar (előadóknak ruha, kellék, hangszer, színpad, hangosítás).
Kell a nagy is és kell a kicsi is, de egyenlő esélyekkel.
Engem egy hazai kicsi feketén foglalkoztatott, és erről nem tudtam (orvosnál derült ki), 1 éve megy a munkaügyi vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!