A gazdag emberek miért nem akarnak adózni?
Azok a focisták,akik több milliárddal rendelkeznek pl,miért nem adóznak rendesen?
Aki megteheti,hogy rendesen befizesse az adót,miért kockáztat?
Az ilyen emberek sosem dolgoztak meg igazán azért a vagyonért,amit megkerestek.
Szerencséjük volt,jó helyre születtek,felkarolták őket.
Nem egy focistáról röppen fel a hír,hogy adócsaló.
Ha normálisan leadóznának,még akkor is fényűző életet élnek.
Mert megtehetik?
Ha lenne lehetőséged, te sem adóznál.Mivel tudod, hogy az adód rossz helyre kerül.Nem az oktatásba, egészségügybe közúti-vasúti infrastruktúrába, hanem hülyeségekbe.
Már miért ne adóznék?
Azt megértem,ha a szegény,egyszerű dolgozó ember,vagy kis és középvállalkozók csalnak.
Nyilván ugyanúgy elítélendő,de ők a megélhetésért teszik.
Akinek meg milliárdjai vannak,annak nem mindegy,hogy mennyit adózik belőle?
mire költi azt a sok pénzt?
Szerintem sokkal gázabb,amikor a hírekben hallod,hogy adócsalóként definiálnak,a rajongóik is elfordulhatnak tőlük.
Ez megéri?
Én ezt értem:D
De,mire akar spórolni?
Azt a vagyont 3 élet alatt is nehéz lenne elkölteni.
Ez nekem érthetetlen.
Mintha mentálisan betegek lennének.
Kérdező: te sem vagy jobb, mint ők, máris relativizálsz.
Aki a megélhetésért csal adót, azaz lop a közösből, azaz tőled és tőlem, az megengedhető, de akinek X. fölött van vagyona, az már ne lopjon?
A tolvaj az tolvaj.
mert megéri neki. Én fostos köztisztvielő voltam. Vagyonbevallást kellett tennem, a férjemnek, meg a 8 éves fiamnak is. Le is ellenőriztek,bár a
2 db vén biciklinkkel, meg a lakáshitelünkkel nem hinném, hogy meghatározó személyek lennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!