Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Örülnek a nyugdíjasok, te is...

Örülnek a nyugdíjasok, te is örülsz?

Figyelt kérdés

"...és akkor a miniszterelnök úr egyszer csak annyit mondott, hogy a költségvetési többletből van neki egy javaslata, amit szeretne velünk megvitatni, és ő nagyon szeretné, ha karácsony előtt kiosztana minden nyugdíjasnak tízezer forintot. Hát, ezen azért meglepődünk, mert azért egyetlenegy kormány vagy miniszterelnök sem jelentett be olyat, hogy a nyugdíjasok kapnak tízezer forintot”

– számolt be élményeiről Kusovszky Imréné, az Idősek Tanácsának tagja az M1 állami propagandatelevízióban arról a pillanatról, amikor Orbán Viktor elmondta, milyen jóságos tettre készül."

[link]

2016. dec. 8. 15:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

„Úgy érzem, hogy amikor miniszterelnök úr felvetette, mindegyikőnknek az jutott hirtelen át az agyán és az eszébe, hogy jaj! Ez a kisösszegű nyugdíjasoknak nagyon nagy segítség! Ez kimondottan karácsonyra, ebédre, vacsorára megoldhatja tényleg nekik a gondjukat. És nem mentünk vitába, mert lehetett volna differálni. De nem! Minden nyugdíjas. Ez egy nagyon nagyon szuper gesztus, én úgy érzem”

– folytatta Kusovszky Imréné. Végül egészen elegáns társadalomfilozófiai gondolattal zár:

„Én egy családhoz hasonlítom az államot. Ugye jött a munkahelyteremtés. Jött a CSOK-program. Jött a családi pótlék-emelés. Sorba-sorba minden. És a végén ugye maradtak az idősek, és azokon most ott van a súly, és szépen próbálnak segíteni rajtunk.”

2016. dec. 8. 15:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából sírniuk kéne, jövőre a várható inflációt figyelembe véve a nyugdíjak vásárlóértéke csökkenni fog, csak mivel ez úgy nagyjából elkezdett közismertté válni, így, hogy mégse kelljen 1.6%-nál többet emelni és elüssék a dolog élét kitalálták ezt az utalványosztás dolgot, így a nyugdíjasok erről beszélnek, meg ez marad meg a fejükben, és nem az, hogy jövőre csóróbbak lesznek.
2016. dec. 8. 15:28
 3/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem örülök, hatalmas ostobaság ennyi rengeteg pénzt szétosztogatni, ráadásul a nyuggereknek, sokkal jobb helye lenne Mészáros/Vajna zsebeiben...
2016. dec. 8. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Kell az ösztönzés, hogy biztosan jót ikszeljenek majd a mozgóurnánál.......
2016. dec. 8. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

Mivel én jelenleg életem elején járó, dolgozó ember vagyok így ami jó a nyugdíjasoknak az rossz nekem, mert én fizetem.

Szóval nem.

Nem örülök.

2016. dec. 8. 15:38
 6/12 Lazy Lover ***** válasza:
58%
örülnek a szent keresztény viktoruk ad nekik 1 kis alamizsnát ezért rá x elnek majd
2016. dec. 8. 15:38
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Akiket én ismerek nyugdíjasokat, azok NEM örülnek, mert ez csak alamizsna! Nem ellensúlyozza azt, amennyivel évente romlik a nyugdíjak vásárlóértéke! Tapasztalják, hogy a Fidesz csak hazudik az infláció mértékével, mert sokkal magasabb, mint amit állítanak. A nyugdíjas nem vásárol drága kütyüket, LCD-TV-t, pangasinust, kaviárt stb. csak alapvető dolgokat. Szépen hangzik ez a 10.000.-, jól is jön, de ajándékot már nem tudnak belőle venni az unokáknak.

A nyilatkozó nőszemély meg nem lehet kisnyugdíjas, vagy csak nagyon ostoba, ha ilyeneket mond.

2016. dec. 8. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kusovszky Imrénét a Parlamentbe!
2016. dec. 8. 16:16
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
olcsó trükk ... amúgy meg nincs szó 10 e Ft-ról, legalább akkor adnák kp-ben
2016. dec. 8. 16:20
 10/12 Molyember ***** válasza:
87%
"De csuhajja!" Amúgy ne a nyuggereket bántsuk már emiatt. Kapnak egy is kajajegyet, vesznek belőle valamit, aztán kész. Aki utálta a Fideszt, azt ez úgyse győzi meg, aki meg szerette, az mindenképpen rá szavazna. Fideszesnek lenni vallás, életforma, ez a 10 rongy nem befolyásol semmit.
2016. dec. 8. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!