Szerintetek lehetséges, hogy a feminizmust tudatosan tartják fenn?
20as, először inkább te támaszd alá az állításodat konkrétumokkal. Majd utána lehet csak rendesen megpróbálni megváfolni.
De pl a 17es és a 18as válasz a te állításod ellen szolgál példát.
szóval.... mi alapján állítod amit írtál?
Na, 46%-os
A feminizmus a szexizmus ellen küzd. Nem az egyik vagy a másik nem magasra emelése a cél, hanem a nemek alapján való hátrányos, vagy előnyös megkülönböztetés megszüntetése.
Ha nem követted az erről szóló híreket, ugye jó pár éve a Doboz nevű szórakozóhely kapcsán indult egy kisebb balhé, hogy az nem fair, hogy a nők bemennek ingyen, a férfiak meg nem. Végül született is erről döntés
és itt egy interjú a dolog kitalálójával, ahonnan látható a motivációja
És ha rákeresel a feminizmusra, hogy mit is jelent, bárhol olvashatod, hogy a szexizmus csökkentésével, olyan dolgokat érhetnek el, mint a "férfi munka, női munka" kategória megszűnése, nem a férfinak kell mindig mindenhol fizetnie, "női" szakmákban is elfogadottá válhat ha férfi van (óvónő, tanító, táncos, stb).. neadjIsten a végén még a férfiak hasonlóképpen kiveszik a szerepüket a családban és ellentétben a most 20-25+ éves generációtól, a következő generációnak már van esélye, hogy legyen apja, aki nem csak a munkájával, de a családjával is törődik.
A te állításod:
többletjogokat akar a nőknek, ellenzi a családot, a férfiakat potencionális erőszaktevőként állítja be, a családon belüli erôszak csak női oldalával foglalkozik, az adatokat szándékosan eltorzítja, stb.
Támaszd alá kérlek: Mik azok a többletjogok amiket a nőknek akarnak? Mivel ellenzik a családot?
A férfiakat ért erőszak elleni mozgalmakról nem találtam rendesen infót, hiába ígértem. Pech. Órán hallottam, nem cikkben olvastam, így nehéz keresni rá.. ezt benéztem, ebből a szempontból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!