Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges, hogy...

Szerintetek lehetséges, hogy a feminizmust tudatosan tartják fenn?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha a nők ugyanannyi fizetést kapnának mindenhol ugyanazért a munkáért, ha ugyanolyan jól csinálják, mint egy férfi, akkor a feminizmus kérdése szinte teljesen megoldódna, csak hát ugye ez nem érdeke egyeseknek, mert "Oszd meg és uralkodj"...

2016. dec. 7. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
*hogy , *ennyiben
2016. dec. 10. 12:55
 22/26 anonim ***** válasza:

20as, először inkább te támaszd alá az állításodat konkrétumokkal. Majd utána lehet csak rendesen megpróbálni megváfolni.

De pl a 17es és a 18as válasz a te állításod ellen szolgál példát.

szóval.... mi alapján állítod amit írtál?

2016. dec. 10. 14:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Először a 17.,18. Választ adó személy mutassa be a bizonyítékot, mert ezek így csak üres szavak, nem pedig ellenérv.
2016. dec. 11. 18:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Tudodmit? Az én szavaim is példával szolgálnak a tieid ellen, szóval?
2016. dec. 11. 19:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Amíg lesznek dugatlan, egoista, rusnya, "okos" nők, akiktől félnek a férfiak, addig ez fenn is marad az idők végzetéig...
2016. dec. 12. 02:20
 26/26 anonim ***** válasza:

Na, 46%-os

A feminizmus a szexizmus ellen küzd. Nem az egyik vagy a másik nem magasra emelése a cél, hanem a nemek alapján való hátrányos, vagy előnyös megkülönböztetés megszüntetése.

Ha nem követted az erről szóló híreket, ugye jó pár éve a Doboz nevű szórakozóhely kapcsán indult egy kisebb balhé, hogy az nem fair, hogy a nők bemennek ingyen, a férfiak meg nem. Végül született is erről döntés

[link]

és itt egy interjú a dolog kitalálójával, ahonnan látható a motivációja

[link]

És ha rákeresel a feminizmusra, hogy mit is jelent, bárhol olvashatod, hogy a szexizmus csökkentésével, olyan dolgokat érhetnek el, mint a "férfi munka, női munka" kategória megszűnése, nem a férfinak kell mindig mindenhol fizetnie, "női" szakmákban is elfogadottá válhat ha férfi van (óvónő, tanító, táncos, stb).. neadjIsten a végén még a férfiak hasonlóképpen kiveszik a szerepüket a családban és ellentétben a most 20-25+ éves generációtól, a következő generációnak már van esélye, hogy legyen apja, aki nem csak a munkájával, de a családjával is törődik.

A te állításod:

többletjogokat akar a nőknek, ellenzi a családot, a férfiakat potencionális erőszaktevőként állítja be, a családon belüli erôszak csak női oldalával foglalkozik, az adatokat szándékosan eltorzítja, stb.

Támaszd alá kérlek: Mik azok a többletjogok amiket a nőknek akarnak? Mivel ellenzik a családot?

A férfiakat ért erőszak elleni mozgalmakról nem találtam rendesen infót, hiába ígértem. Pech. Órán hallottam, nem cikkben olvastam, így nehéz keresni rá.. ezt benéztem, ebből a szempontból

2016. dec. 12. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!