Milyen koncentrációs táborok voltak még az ausvicin kívül?
Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 11:03
3/18 anonim válasza:
Az első koncentrációs táborokat a belgák és az angolok létesítették afrikai gyarmataikon. Amerikában is létesültek ezután. Vendégszeretetüket az indiánok élveztálék. A pearl harbour-i támadás után az usa-ban élő japánokat is koncentrációs táborba zárták. A németek először németországban, majd a megszállt területeken hoztak létre ilyeneket, a legtöbbet lengyelországban. A szovjetunió területén is rengeteg ilyen létesítmény létezett...
5/18 anonim válasza:
én építenék egyet neked is, meg a kedves családodnak mert buta vagy
6/18 anonim válasza:
Jelenleg az USA (Guantanamo) és Észak Korea területén működnek koncentrációs táborok.
7/18 mannnocska válasza:
Guantanamo kuba területén van, nem az USA-én. Just sayin.
8/18 anonim válasza:
Ha már kiigazítod a kérdezőt: Auschwitz.
9/18 anonim válasza:
"Guantanamo kuba területén van, nem az USA-én. Just sayin."
Az lehet, de az ottani öböl az USA területéhez tartozik, és az amerikai törvények érvényesek rajta.
10/18 anonim válasza:
NEM tartozik az USa területéhez.
Az USA 1903 óta BÉRLI Kubától. Ugyan 1959-ben Kuba egyoldalúan felmondta a szerződést, de ezt nem tekibtik legálisnak, egyoldalúsága miatt.
Egyébként a bérleti díj nevetséges, évi 4085 dollár, a terület 115 km2.
De ennek ellenére az USA nem tartja magáénak vagy nem tart rá igényt "csak használatra".
A terület így Kuba részénel számít. Az ottani "törvények" vonatkozmak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!