Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Trump "meghívta" Orbánt?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a világ vezető hatalmai közül miért éppen Őt?

Meghívatta magát?

2016. nov. 25. 19:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%
"Arra gondolok, hogy a világ vezető hatalmai közül miért éppen Őt?". Ez a mondat egy kicsit erős, nem? Bármennyire is jobban teljesít Magyarország, az azért túlzás, hogy a világ vezető hatalmai közé tartoznánk.
2016. nov. 26. 02:35
 22/26 anonim ***** válasza:
29%
Mér lenne túlzás? Mindig vezető hatalom voltunk. Magyarok nélkül nem létezne Európa, vagy valami muzulmán csürhe birtokolná. De mit várjon az ember tőled aki még Dobó nevét se hallottad.
2016. nov. 26. 05:09
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

#22: "Magyarok nélkül nem létezne Európa"

Húúú ez kicsit erős, nem érzed úgy? Már-már vicces.

2016. nov. 26. 08:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Trump is idejár majd seggetnyalni mint Putyin? Egymásnak adják a kilincset.
2016. nov. 26. 09:02
 25/26 A kérdező kommentje:
#6 Úgy értettem, miért nem egy vezető hatalmat :D Amerikában szerintem nem sokan vannak tisztában a "Hungary" fogalmával :"D
2016. nov. 26. 10:48
 26/26 anonim ***** válasza:
#22: Na, ne röhögtesd ki magad. Egyébként, hogy valaha milyen volt Magyarország, ebből a szempontból, mit számít? Én a jelenről írtam. Hol vagyunk mi jelenleg, a világ vezető hatalmaitól?
2016. nov. 26. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!