Mit gondoltok arról, hogy Trump "meghívta" Orbánt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a világ vezető hatalmai közül miért éppen Őt?
Meghívatta magát?
2016. nov. 25. 19:35
21/26 anonim válasza:
"Arra gondolok, hogy a világ vezető hatalmai közül miért éppen Őt?". Ez a mondat egy kicsit erős, nem? Bármennyire is jobban teljesít Magyarország, az azért túlzás, hogy a világ vezető hatalmai közé tartoznánk.
22/26 anonim válasza:
Mér lenne túlzás? Mindig vezető hatalom voltunk. Magyarok nélkül nem létezne Európa, vagy valami muzulmán csürhe birtokolná. De mit várjon az ember tőled aki még Dobó nevét se hallottad.
23/26 anonim válasza:
#22: "Magyarok nélkül nem létezne Európa"
Húúú ez kicsit erős, nem érzed úgy? Már-már vicces.
24/26 anonim válasza:
Trump is idejár majd seggetnyalni mint Putyin? Egymásnak adják a kilincset.
25/26 A kérdező kommentje:
#6 Úgy értettem, miért nem egy vezető hatalmat :D Amerikában szerintem nem sokan vannak tisztában a "Hungary" fogalmával :"D
2016. nov. 26. 10:48
26/26 anonim válasza:
#22: Na, ne röhögtesd ki magad. Egyébként, hogy valaha milyen volt Magyarország, ebből a szempontból, mit számít? Én a jelenről írtam. Hol vagyunk mi jelenleg, a világ vezető hatalmaitól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!