Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vagy dolgozol vagy szülsz,...

Vagy dolgozol vagy szülsz, tényleg ez a két lehetőség van?

Figyelt kérdés
Ezért szaporodtak el a romák?
2010. ápr. 29. 21:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22/L vagyok! Ha tőlem kérdezted, hogy csak buliztam-e?! Nem járok bulizni, kb 16 éves koromóta. Koncertre el-elmegyek, azonkívül sehova. Érettségim van, 2 szakmám, és jelenleg is tanulok! Igaz diplomám nincs.
2010. ápr. 30. 10:32
 12/18 anonim ***** válasza:
milyen szakmák? ha megkérdezhetem
2010. ápr. 30. 10:36
 13/18 anonim válasza:
32évesen jöttem el szülni. Multinál (pénzügy) dolgoztam középvezetőként. Visszavárnak a gyes után aminek nagyon örülök, csak azt nem tudom, hogyan oldom meg a kisfiam felügyeletét napközben?! Bölcsi nincs, óvódába még nem járhat (2éves lesz amikor vissza kell mennem). Nagyszülők nincsenek. Részmunkaidőt nem tud biztosítani a cégem (előtte is napi 10-12órát dolgoztam). Férjem is napi 10órát dolgozik. Nem tudom hogyan fogjuk megoldani. Tehát téyleg 2 lehetőség van. Vagy - vagy?!
2010. ápr. 30. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
12:16 Hogyhogy nincs bölcsi? Nem veszik fel, vagy fizikailag nincs?
2010. ápr. 30. 23:51
 15/18 anonim válasza:
Nem veszik fel. A magánbölcsit javasolták. Havi 60ezertől...
2010. máj. 1. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:
hát igen menj dolgozni és keress a magán bölcsire.
2010. máj. 2. 01:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Az egyik szociális, a másik űzlethez kapcsolódik.. Van ECDL vizsgám, ami egy pár éve még ért is vmit, de mára már nem sokat. Start Extra kártyám is van, múlt héten váltottam ki.

22/L

2010. máj. 2. 12:40
 18/18 anonim ***** válasza:

valahol akkor érthető, hogy nehezen találsz melót, ezekben a szakmákban, szociális, illetve üzlet alatt gondolom eladói vagy nmtom milyen üzletire gondolsz. voltak amúgy ilyen melóhelyek vagy hirdetések ahol próbálkoztál? vagy nem is találsz ilyen melót?

az ECDL pedig max arra jó, hogy mutathatod, hogy értesz az informatikához picit. én is elkezdtem annó, de félbehagytam. 3 informatikus OKJ-s végzettséggel nem sok szükségem van rá.

start extra kártyát nem válthattál ki ha jól tudom, mert az az 50 éven felülieknek van, ha minden igaz, de mondjuk ez részletkérdés.

2010. máj. 2. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!