Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet kordában...

Miért nem lehet kordában tartani a túlnépesedést?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ahol nincs élelem ivóvíz elegendő miért kell 8 gyereket vállalni?
2016. nov. 21. 17:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sok embernek elege van már hogy nem lehet kimondani dolgokat. Hirtelen egy ember kimerte mondani mindjárt Amerika elnöke lett. Ki érti ezt?
2016. nov. 21. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Mi ez a jobber konteó már megint? Sosem volt a PC része a túlnépesedés problémáiról beszélni. Amióta az eszemet tudom, és már nem vagyok fiatal, rendre felhozták és vészharangot kongattak miatta.

Kérdező, el lett magyarázva több válaszban is az tudományosan megvizsgált indok. A megoldás egyszerű, támogatni kell a tudatos családtervezést és a fogamzásgátlás hozzáférhetővé tételét.

Vagy persze lehet a sokaknak kedves fasiszta módszert alkalmazni és leölni ártatlanokat. Kezdjük Magyarországgal mindjárt, ahol kifejezetten magas a népsűrűség a világátlaghoz képest. Vagy így már nem tetszene annyira, mi?

2016. nov. 21. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:

És hogyan akarod őket kordában tartani?

Ahhoz pénzt kell áldozni,nem csak jelképes segélycsomagokat kell küldeni nekik.

Vagy integrálni kell őket a fejlett társadalmakba,vagy pedig helyileg kell nekik segíteni.

A legnagyobb baj,hogy semmi szükség ennyi emberre a világon,még ha az összeset integrálnád sem tudnál nekik munkát,megélhetést adni,mert lassan lejár a biorobotok kora is.Az egyszerű,buta,képzetlen ember pedig éhen fog halni.

A fejlett világnak is érdeke lenne,hogy ezt a problémát orvosolja,de senkit nem érdekel,mert az ő életében még ez nem eredményez jelentős,érezhető változásokat.

2016. nov. 22. 00:59
 14/14 A kérdező kommentje:
12- mi vagy te náci hogy embereket akarsz ölni? Én sose mondtam ilyet. Húzz innen nagyon gyorsan
2016. nov. 22. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!