Mennyi hasonlóság van a cigányok és a négerek között?
Úgy értem, hogy a Magyarországon lakó cigányság, és az Egyesült Államokban lakó négerek között ti mennyi, milyen hasonlóságokat véltek felfedezni?
Szerintem van pár dolog, ami mindkét helyen megjelenik, de ettől függetlenül még mindig hülyét kapok, amikor falun a cigány srácok üvöltetik valamelyik 50 Cent számot úgy, hogy egy szót nem tudnak angolul és próbálják eljátszani, hogy ők ugyanolyanok mint 50... Mondom ezt úgy, hogy én nagyon nagyra tartom a rapzenét és 50 Centet is bírom, de még tőlem, fehértől is hitelesebb lenne egy gangsta rap szám, mert én legalább letudom fordítani, hogy miről beszél az előadó.
99,99%,
mindkét csoport az emberiség részhalmaza pont ahogyan a magyar, francia, japán, indiai, cseh, román és flamand, meg az összes többi nép.
Mindegyikben van mindenféle ember.
Ez így van. Nagyon szép matematikai kifejezést használtál.
Az arányokat, mikor tanuljuk? Csak mert az a nem mindegy.
(Egyébként valakit a véleményéért lepontozni mennyire toleráns dolog? Főleg úgy, hogy a válasz hasznosságát kéne értékelni..)
"Szerintem van pár dolog, ami mindkét helyen megjelenik, de ettől függetlenül még mindig hülyét kapok, amikor falun a cigány srácok üvöltetik valamelyik 50 Cent számot úgy, hogy egy szót nem tudnak angolul és próbálják eljátszani, hogy ők ugyanolyanok mint 50... Mondom ezt úgy, hogy én nagyon nagyra tartom a rapzenét és 50 Centet is bírom, de még tőlem, fehértől is hitelesebb lenne egy gangsta rap szám, mert én legalább letudom fordítani, hogy miről beszél az előadó."
Ez magyarokra igaz. :-)
"Mennyi hasonlóság van..."
Számarányukhoz képest mindkét népség jócskán felülreprezentált (de szép szó) a bűnözésben.
Az egyik Afrikában barnult, a másik Indiában.
Az egyik ősei rabszolgaként kerültek az új hazába, a másiké nem.
Az egyik adott már elnököt, a másik nem. (Ha a miniszterelnököt nem számítjuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!