Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Politika és vallás, ennyire...

Politika és vallás, ennyire számít hogy ki milyen nézeteket vall?

Figyelt kérdés

Van két amerikai videó vlogger akiket követek,Tyler és shannon évek óta eggyütt voltak (a csávó feleségül is akart a venni a lányt)

DE a különböző nézeteket vallanak az eggyik konzervatív a másik liberális az eggyik vallásos a másik nem...

És a most hirtelen szakítottak,a más nézeteik miatt,(és gondolom a politikai helyzet miatt is) rakott ki mind kettő a csatornájára videót erről, és mindekttő ott bőgőtt meg azt mondogatták hogy mennyire szerették egymást de ez így nem működött :(

szóval a kérdésem, tényleg ennyire számítanak az ilyen "ellen tétek"?

Itt van a két videó ha valakit érdekel:

https://www.youtube.com/watch?v=1fjCnoV-RK0

https://www.youtube.com/watch?v=rpxlDTYvg4I

(lécci ne fikázzátok őket)

2016. nov. 13. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Vannak, akik képesek összehangolni. Ez külön tudomány (nem az iskolában tanítják, legfeljebb így lehet szocializálódni megfelelő családban). Sokan azonban valóban nem képesek erre, de ekkor bármi más is hasonló nézetkülönbségekhez, végső soron szakításhoz vezet.

Anélkül, hogy bárkit leszólnék, erről a két emberről messziről lerí, hogy nem képesek tartós kapcsolatra. Mással se.

2016. nov. 13. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki(k)nek ilyen szerepet játszik az életében a politika és a vallás, az szerintem már elég komoly probléma.

Akad jó néhány ismerősöm, ahol az egyik fél nem akart templomi esküvőt (vagy egyáltalán esküvőt) de mégis belement, mert tudta, hogy akit szeret, annak mennyit jelent. Egy párkapcsolat folyamatos kompromisszumkötésekből áll és normál esetben erősebb, mint bármilyen ideológia vagy vallás. Ha nem, az a párkapcsolatot és/vagy a benne szereplőket minősíti.

2016. nov. 13. 20:51
 13/13 A kérdező kommentje:

11es nem tudom végig olvastad-e de mint irtam,hogy már évekóta eggyüt voltak -_-

ha az "évek óta" neked nem számít tartós kapcsolatnak akkor mi számít annak?itt nem arról volt szó hogy képesek-e tartós kapcsolatra vagy sem!

régóta követem a csatornáikat és mindig 100%osan támogatták egymást (a videóban mondják is hogy a zenés projektjüket pedig igy is eggyüt folytatják, és továbra is támogatják egymást, csak már nem lesznek "úgy" eggyütt)

2016. nov. 13. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!