A Nasa tényleg azért halasztgatja a Mars utazást, mert az ottani régi civilizáció romjait kell valahogy még eltüntetni, hogy ne legyen hasonló bakik sorozat mint a holdra szállásnál?
Volt azon a bolygón egy másik civilizáció, most már egyre több tudós is kiáll ez mellett.
laikusoknak elég beütni a gugliba mars anomalies, és kiadja a képeket, amiket az űrszondák, és a mars járó robotok csináltak, szerintem ezeket már direkt nem akarta a Nasa retusálni, hogy legyen aminek lennie kell, derüljön ki az igazság.
A szkeptikus társadalom majd úgyis a végsőkig hangoztatni fogja az ellenkezőjét, sokan meg úgy is nekik fognak hinni, pedig ott vannak az emberek előtt a bizonyítékok,amit a robotok visszaküldtek képeket.
Szabályos négyszög alakú tárgyak, csontvázak, meg piramisok, mint a gízai piramisok.
Vicces is vagy, nem csak ostoba. :)
48%=kérdező elmondod, milyen a jó válasz a kérdésedre? most már kíváncsivá tettél. Mondjuk ez 100%?:
Tényleg azért halasztgatja.
Létezhetett régen a Marson élet! Ezt semmi sem zárja ki, sőt a Mars régen valószínűleg sokkal hasonlóbb volt a Földhöz mint most! Erre rengeteg geológia mintázat utal!
A Marsi roverek felvételei éppen azért kerülnek fel a netre, mert érdekes formák jelennek meg. Ez a táj egy másik bolygót jelenít meg!!! Hihetetlen hogy egyáltalán ilyenek eljuthatnak a Földre! Ha a felvételek között lenne egy igazán megmagyarázhatatlan objektum, arról a NASA akár hajmeresztő feltételezéseket is levonhatna. Ez lenne a legjobb forgatókönyv! Olyan anomáliát találni, ami egyértelmű jelét adja egy letűnt civilizáció nyomainak!
Egy ilyen felismerés nem egy kocka formájú kavics lesz, hanem egy tárgy ami megkövesedett például, vagy egy épület romjai...
Amit jelenleg találtunk anomáliákat azok simán lehetnek természetes képződmények is! A Mars geológiája eltérő a Földéhez képest. Ami ott meglepőnek tűnik az csak számunkra az! Mi normálisnak vesszük azt, hogy hegységek alakulnak ki a Földön és kanyonok mosódnak ki a sivatag közepén. A Marson miért ne lehetnének egészen más jelenségek: akár szabályos mintázatok létrejötte természetes módon?!
A kőzetek ugyan úgy formálódnak mint itt a Földön ,csak ott hatalmas porviharok és extrém hőmérséklet ingadozás hatására. Ezeknek a folyamatoknak a megértése ma is érdekes kutatási terület.
Egy idegen életforma jeleinek a felfedezése nagyon hasznos lenne pont az űrkutatás programját tekintve! Végre mindenki számára nyilvánvaló bizonyítékok lennének. Erről álmodik mindenki aki a NASA-nál dolgozik. Csak hogy egy ilyen bizonyíték az nem egyenlő egy fényképpel ami egy szabályos formájú kőzetet ábrázol. Ennél több kell! titeket meggyőz, de ez nem szempont! Egyértelmű bizonyítékot kell találni. Ez az űrkutatás legfontosabb célja! Ha lesz bizonyíték akkor arról mindenki értesülni fog ezt garantálom! :)
"Vicces is vagy, nem csak ostoba. :)"
Valóban tele vagy megdönthetetlen érvekkel. Döbbenetes teljesítmény.
#51:
- Te vagy az ostoba!
- Nem, te vagy az ostoba!
- Nem! Te vagy az osztoba!
- De te vagy osztoba!
- Nem isz igaz, te vagy az osztoba! Sztipi-sztop!
- Te vagy az osztoba, különben isz az én apukám meg mindig eggyel több! Bö-bő!
- Jó, akkor meg leszel mondva!
- Te leszel megmondva!
Próbálnánk nem ebbe a vitastílusba belemenni, de úgy látszik, te ragaszkodsz hozzá. Tessék a témához érdemben hozzászólni, hogy milyen érvek szólnak a civilizált marsi élet ma is látható nyomai mellett, mi a probléma a felvetett ellenérvekkel, miért nem állják meg a helyüket.
2*Sü:
szerintem hagyd a fenébe, köze nincs a témához, se érve, se agya, simán trollkodni jött ide.
Remélem letiltják az oldalról mielőbb.
#56: > 2*Sü :))) ilyen élénken él még emlékezetedben az óvodáskor?
Hát… Vannak a neten olyanok, akiknek néha sikerül feleleveníteni…
@Wadmalac #58: > szerintem hagyd a fenébe
Há' de mé'? Igen, valószínű trollkodni jött, valószínű élvezi, hogy egy egy mondatos köpésre fél oldalt válaszolok. Azt gondolja, hogy nekem ez különösebb erőfeszítéssel jár, vagy érzelmileg hat rám bármilyen módon is, pedig hát nem. Informatikus vagyok, gyorsan gépelek, ráadásul van némi grafomán jelleg bennem. Érzelmileg meg… Ez csak egy oldal, ahova néhanapján feljárok, nem tudom elképzelni azt, ami igazán mélyen hatna az érzelmeimre.
Én a magam részéről roppant kíváncsi vagyok, hogy meddig hajlandó ezt a stílust folytatni, hol van az a pont, amikor rájön, hogy ezzel hülyét csinál magából, egyáltalán rájön-e. Oké, közben lehet, hogy látszólag ezzel én is hülyét csinálok magamból, ami a trollkodásra való válaszolásomat illeti, de nekem ez nem derogál, hiszen tisztában vagyok vele, az meg hogy egy idegen mit gondol rólam, az meg rám nincs különösebb hatással. Ettől a releváns érveim – #7, #19 – nem lesznek gyengébbek. Ha védek valamit a válaszaimmal, nem magamat, hanem a releváns válaszaim relevanciáját védem, a saját egomtól függetlenül.
Szóval had játsszak még egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!