Az a helyzet, hogy a klasszikus értelemben vett munkásosztály eltűnőben van
Én azért, egy szakmunkás mesterember vállalkozót, aki pár éves Volvoval jár, nem sorolnám a munkásosztályhoz.
A munkásosztály az, akik gyárban végeznek operatív összeszerelő munkát.
Ezek a munkakörök megfognak szűnni, teljesen automatizálva lesz a termelés.
2016. nov. 2. 16:39
2/21 anonim válasza:
Mert elvakítja őket a saját felsőbbrendűségük.
Nekem elhiheted, ismerek jó párat közülük.
Általánosságban az a véleményük, hogy "a semmirevaló szemét menekül Magyarországról."
2016. nov. 2. 16:44
3/21 anonim válasza:
Nézd meg mi lett a tanártüntetéssel. A végére már becsatlakoztak a leszbikusok egyesülete, meg a migránsokat támogató mozgalmak, és semmi köze a továbbiakban már nem volt a tanárokhoz. Azért én nem kezdek el sztrájkolni/tüntetni, hogy gyurcsány kéretlenül az élére áljon.
2016. nov. 2. 16:44
4/21 anonim válasza:
Egyelőre nem a "munkáosztály" menekül a legjobban. Én inkább az orvosok miatt aggódnék a helyükben. Ha a rák eszi ki a belüket, akkor ki fogja sugárkezelni?
2016. nov. 2. 16:50
5/21 anonim válasza:
Majd amikor màr mindenki itt hagyja ezt a pőce gődröt talàn csinálnak valamit.. Az utolsò oltsa le a villanyt
2016. nov. 2. 16:57
6/21 anonim válasza:
'Majd jól megpusztulsz, mert a szentkeresztyén Istenkének ez volt az akarata és az ő útjai kifürkészhetetlenek.'
Aha, szóval a rosszindulatú daganatos betegeket majd elintézik egy Pater noster-rel? :D
2016. nov. 2. 17:00
7/21 anonim válasza:
Kapnak majd utolsó kenetet.
2016. nov. 2. 17:04
8/21 anonim válasza:
Majd Semjén Zsóti kimaxolja a healing skilljét és minden jó lesz, nem lesz több betegség.
2016. nov. 2. 17:05
9/21 anonim válasza:
'Kapnak majd utolsó kenetet.'
Mi lesz azzal, aki a kenet adót elzavarja, mert még élni szeretne?
2016. nov. 2. 17:13
10/21 anonim válasza:
Majd a közmunkaprogram, az fogja megmenteni Magyarországot, vagy nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!