Mit szóltok ahhoz, hogy Molnár Oszkár lenyomta a fideszes arabot?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök, mert láttam több videót, beszélgetést is Molnár Oszkárral, és nagyon szimpatikus volt. Igazat mondott, de mivel az igazság átlépi a politikai korrektség határát, ezért kirakták a fideszből. Az meg már a fidesz saját hülyesége, hogy Molnár helyet a saját színeikben egy olyan arabot indítottak, aki még magyarul sem tud normálisan beszélni...
A második fordulóban úgy voltam vele, hogy legyen meg a 2/3 a fidesznek, és legyen meg a felhatalmazása, de amit Edelényben csináltak az nagyon szégyen volt.
2010. ápr. 26. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!