Munkahelyen lehet abból problémám, ha párttag vagyok?
Lehet bármilyen gondom ebből?
Ha esetleg megjelenik rólam fotó valamelyik oldalon, ahogy egy párt színeibe csinálok valamit.
A magyar köztársaság alkotmánya tilt mindenféle megkülönböztetést.
Jelenleg egyetlen párthoz illő tartozni, minden más párttagság veszélyes lehet.
Megjegyzem, az idők változnak, és gyorsan eljöhet egy olyan idő, amikor a jelenlegi uralkodópárthoz való tartozás lesz ok arra, hogy joggal számonkérjenek.
A döntés a te szabad döntésed lesz.
Értem.
Szóval elvileg, ha bizonyíthatóan azért kapok megrovást, azért diszkriminálnak vagy ne adj Isten rúgnak mi, mert párttag vagyok, feljelenthetem őket?
erre megint csk azt mondom, hogy ez is olyan, mint amikor az ember meleg. Nincs addig gond, amíg nem akarja a fél világgal tudatni. Tevékenykedj a pártodért, de azért ne hencegj/mesélj róla mindenkinek.
Egyébként, ha tudod bizonyítani, hogy emiatt ért hátrány (nem sok esély van rá), simán fordulhatsz bírósághoz, bár egy sima megrovás tudtommal semmilyen hátránnyal nem bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!