Miét van mostanság sok erőszak és bűncselekmény?
Épp ma gondoltam arra hogy a diktatúra idején nem volt ennyi erőszak. Aztán a rendszerváltás után megváltoztak az emberek. Jól ismert az Aranykéz utcai meg a többi robbantás. Különös hogy a régi elnyomó rendszerben meg senki sem lázongott ennyire.
Állítólag ha egy kalózhajó kapitánya meghal és többé nincs aki a legénységet terrorizálja, akkor a legénység elkezdi egymást ütni-verni és gyilkolni.
#3: "NIncsenek ezt igazoló statisztikák"
A te állításodat igazoló statisztikák sincsenek.
"A te állításodat igazoló statisztikák sincsenek."
egyrészt ő csak annyit állított, hogy több hír jut el hozzád, mint korábban, amivel szerintem te sem vitatkozol.
másrészt te állítottad, hogy mostanában sok, neked kellene bizonyítani.
harmadrészt ott a ksh, ott a BM, ott rendőrség, mindegyiknek van kimutatása. lehet csemegézni.
#6: Te hiszel a statisztikáknak? Szerinted a statisztika a megfelelő mérce? Nem pedig az amit átélsz és tudsz róla?
"egyrészt ő csak annyit állított, hogy több hír jut el hozzád, mint korábban, amivel szerintem te sem vitatkozol."
Nem biztos hogy több jut el hozzám, ugyan annyi mint ezelőtt. Mivel internet 10 éve van nálam, és azóta a police.hu is működik. Sokszor onnan tájékozódom.
"másrészt te állítottad, hogy mostanában sok, neked kellene bizonyítani."
Nekem nem kell bizonygatni, tessék a hírekbe belenézni. Népligetben gyilkosság (2 napja)...Szentendrén babakocsist ütött el részeg (2 napja)....csak két eset ami benne volt a hírekben.
"harmadrészt ott a ksh, ott a BM, ott rendőrség, mindegyiknek van kimutatása. lehet csemegézni."
BM és a rendőrség az egy szervezet. De ha ennyire csemegézni lehet, hozhatsz nekem naprakész statisztikát. Elemezzük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!