Mióta az eszemet tudom, soha nem voltam fasiszta. Most, hogy a Jobbikra szavaztam, most már nem lehetek más csak fasiszta?
megmondták az antifák :D
szerintem ők a kirekesztőek
mér aki nem a fideszre szavazott az elárúlta a szent nagytőkét
szemét fasizta pff :)
Én nem vagyok jobbikos. Antifasiszta és faszista vagyok egy személyben.:D
A viccet félretéve: nem vagy fasiszta azért mert a Jobbikra szavaztál. De ha azt mondod, hogy bizonyos néprétegeknek s népcsoportoknak nincs helyük Magyarországon, akkor az vagy.
Egy Jobbikost megint lefasisztáztak. Szegény, szegény Jobbikos, most mi lesz így vele :'(((
Nem unjátok még? Minden oldalon három kérdés van arról, hogy "ménáciztakleengem??!!444"
" Ez attól függ, miért szavaztál rájuk! Ha azért, mert úgy gondolod, hogy a cigányokat gyűlölni kell és mindenért ők a hibásak (na meg a zsidók) akkor fasiszta vagy... Ha csak azért mert NagyMagyarország-párti vagy , akkor csak nacionalista"
te azt hiszed ilyen dolgokért szavaznak a jobbikra?
akkor tényleg nem ismered a programjukat...
"Egy Jobbikost megint lefasisztáztak. Szegény, szegény Jobbikos, most mi lesz így vele :'(((
Nem unjátok még? Minden oldalon három kérdés van arról, hogy "ménáciztakleengem??!!444"
"
nem nem unjuk... mert nem vagyunk fasizták
de nem hagyjuk annyiban a dolgot
" nem, de azért kár, hogy egy bohócpártra szavaztál."
te vagy egy nagy bohóc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!