Miért van az, hogy akik migránsellenesek, vagy csak úgy átlagban jobboldali gondolkozásuak nem tudnak vitatkozni csak veszekedni? Miért reagálnak rögtön hevesen arra, ha te nem úgy gondolsz valamit mint ők?
Ma előkerült az osztályban ez a migránskérdés és 4 másik gyerek határozottan kijelentette hogy az a megoldás ha lelőjük őket. Mondtam, hogy én nem így látom és értelmes indokokat akartam felhozni a véleményem mellet, de ők rögtön rám ordítottak, hogy: "Miért ha az anyádat ott erőszakolná a sarokban mit mondanál?! Megkínálnád csokival?!"
Pedig szerintem én nem vagyok az a nagyon szélsőséges migránspárti, mivel én úgy gondolom, hogy a háborút kellene megfékezni. A nagyhatalmak, ha akarnák egy hónap alatt végetvethetnének a háborúnak, megvannak hozzá az eszközeik aztán visszatérhetne mindenki a hazájába. A szegénység miatt bevándorlókkal pedig meg kéne ismertetni azt, hogy hogy miből élhetnek meg a (nagyhatalmak miatt) egyre inkább elsivatagosodó hazájukban és munka lehetőségeket és szakmatanulási esélyt kéne adni. Most nem mindegy, hogy az a Suzuki gyár jó termőtalajon vagy a sivatag közepén áll ha vannak képzett munkások.
És érdekes módon nem a "gyűlölködők" robbantgatnak,mészárolnak, erőszakolnak, stb.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!