Miért ilyen agresszívak a népszavazással kapcsolatban többen?
Figyelt kérdés
Biztos mindenki tapasztalta az okt. 2-i népszavazással kapcsolatban az interneten hogy ismeretlen emberek (főleg fb-n) a másikat lehazaárulózzák és más primitív sértő szavakkal illetik hogy nem megy el népszavazni. Pedig...mint tudjuk...az értelmesebbek...mindenki maga dönti el akar-e menni vagy sem. Nem kötelező. De miért csinál ebből sok ember ilyen drámát és agresszív hangulatot???2016. szept. 26. 10:12
1/8 anonim válasza:
Én például auért vagyok agresszív, mert épp az én pénzemből csinálnak uszító propagandát az elvtársak.
2/8 anonim válasza:
az emberek frusztráltak, de mindig is azok voltak szóval ez nem új jelenség.
3/8 anonim válasza:
Mert ilyen hatással van az agymosó propaganda. Meg vannak róla győződve hogy ha nem a nem-ek győznek, akkor azonnal megkezdődik a 800 millió afrikai betelepítése és Magyarországnak vége.
4/8 anonim válasza:
Mert végre kiélheti magát, az emberek eddig is szeretek másokat hibáztatni a maguk rossz helyzete miatt, az internet csak teret adott nekik.
6/8 A kérdező kommentje:
#5: Ebből is látszik nem tudod miről szól a népszavazás. A kötelező betelepítési kvótáról szól, és nem a migránsoknak hanem az EU-nak. (A válaszod pedig nem megfelelő a szabályzatban foglaltaknak.)
2016. szept. 26. 11:33
7/8 anonim válasza:
Mások meg a tipikus balos "nyaljbecsontigaverzérednek" szöveget nyomják ugyanúgy mint régen.
De mindegy, egyformán szánalmas bármilyen vitatkozás ha valaki úgy belehergeli magát hogy sértegetésbe kezd.
8/8 anonim válasza:
Mert hatásos a kormány plakátkampánya,meg a tv-be,rádióban, stb. "tolt" politikai hirdetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!