Mit gondoltok ennek a számnak a dalszövegéről?
OFF: Arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ők mi hasznosat tesznek a nemzetért?
Mert valahogy nagyon nincs hatása, vagy egyáltalán nem lehet látni.
"Ha tenni akarsz a hazádért, akkor csatlakozz hozzánk."
Akkor már inkább a Jobbikhoz, róluk legalább lehet hallani, és effektíve csinálnak is valami láthatót.
A youtube-os kommentek meg no comment.
Sok benne az igazság, manapság nagyon erőltetik a holokauszt témát.
Például néhány hete a gimnáziumunk végzőseinek el kellet mennie egy ilyen holokauszt előadásra. Természetesen nem mentem el. De a többiek beszámolója alapján jobb is.
Az előadó (egy öreg zsidó túlélő) arról zagyvált hogy a zsidók milyen jófejek, hogy mennyi nagy és eszes tudóst adtak a világnak stb...
Utána jött a fekete leves, hogy mi magyarok részt vettünk ebben, és kb az jött le hogy milyen gonoszak vagyunk, és szégyeljük magunkat.
DE kérdezem én! Tehet valaki arról hogy az apja nagyapjának a barátjának a feleségének a fia (lehet) csinált valami rosszat egy zsidóval?
Én szívesebben hallgatnék meg néhány előadást, az újvidéki Népirtásról, Ceausescu magyarfalásáról ,és a kommunizmus áldazataitól néhány beszámolót.
Ők ebben látják hogy tehetnek valamit a hazáért.
Én abban, hogy tanulok mint az állat, rendesen viselkedem, jó viszonyt ápolok környezetemmel és edzek.
Így szellemileg, fizikailag és mentálisan is fejlődök és talán ezzel példát mutatok néhány ismerősömnek.
ma 21:10!!!
És azon nem gondolkodtál el, hogy azért erőltetik a témát, mert a tagadása valóban víeszélyes méreteket öltött az utóbbi időkben??? Ez pedig (hogy a mára már szállóigévé vált fletó szavaival éljek) nemkicsit, hanem nagyon is veszélyes... És nem lenne róla szabad megfeletkezni, hogy milyen dolgok történhetnek, ha nem korlátozzák a gyűlöletet...
Azért tagadják, mert túlzottan erőltetik.
A nagyfokú erőltetéssel, állandó figyelemfelhívással és agresszív kampánnyal csak és kizárólag ellenszenvet lehet generálni az emberben.
Igaz ez a holokauszttémára, a telefonos marketing kérdezésekre és természetesen az itteni jobbikos netkampányra is (tisztelet a kivételeknek).
Arról lehet vitatkozni, hogy vajon az agresszív jobbikos netkampány generálta-e az antijobbikost, vagy fordítva?
De ez a tyúk és a tojás esete.
mér van benne igazság a szövegben :S
ha tetszik ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!