Magyarországon lesznek egyszer olyan gazdasági és pénzügyi viszonyok, fizetések, mint Nyugat-Európában, vagy ez csak utópia?
Figyelt kérdés
Ezzel csak hitegetik az embereket avagy egyszer tényleg itthon is 400 ezer lesz a minimálbér?2016. szept. 14. 19:30
1/8 anonim válasza:
Nem lesz soha. Pont azért jönnek ide gyártani a nyugati cégek, mert nem kell úgy megfizetni egy magyar munkást, mint mondjuk egy németet.
2/8 anonim válasza:
Na szerinted? :D
Csak az adók meg a menekülteket mértékét egységesitik az unióban, a béreket eszük ágában sincs.
3/8 anonim válasza:
Egy csehországi vagy egy szlovén szintet elérhetnénk. Ha olyasmire gondolsz, mint a német gazdaság, akkor nem.
4/8 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy téged ki hiteget, de ezt csak egy jós tudná megmondani. Garancia nincs semmire. Az más kérdés, hogy nyilván az egész ország szeme előtt ez a cél lebeg, de ahhoz még nagyon sokat kell tenni.
5/8 anonim válasza:
Lesznek, ha nyugaton a muzulmánok átveszik a hatalmat, és lezüllesztik a gazdaságot a mi szintünkre.
6/8 anonim válasza:
Szakképzettség nélkül nem lesz itt semmi, a tapasztalat pedig az, hogy aki tanult rá, az meg elmegy a francba, úgyhogy esélytelen.
7/8 anonim válasza:
Amíg arra vagyunk büszkék, hogy a magyar puszta szilaj szittya népe vagyunk mit akarsz ? Sok víz folyik le még a Dunán addig amíg változás lesz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem,bármennyire is szomorú,de ez csak utópia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!