Hány napon belül törne ki forradalom ha hirtelen nem lehetne alkoholt és cigarettát vásárolni Magyarországon?
Figyelt kérdés
A határok is le lennének zárva, csempészni se lehetne ezeket befelé.
Hány nap kéne amíg a sok frusztrált dühös ember felgyújtaná az országot?
2016. szept. 3. 04:04
1/7 anonim válasza:
Bár az lenne a legnagyobb baj itthon. Ennél sokkal nagyobb bajokért sem tettünk semmit. Birka nép vagyunk.
2/7 anonim válasza:
Pálinkát lehet főzni meg bort is csinálni otthoni körülmények között.
Engem mondjuk hidegen hagy mind a kettő.
3/7 anonim válasza:
Fekete piac virágozna. Nem lehet betiltani.
4/7 MZ.per.X válasza:
Ha "hirtelen" tiltják be, akkor nagy balhézás lenne. Ha fokozatosan csinálják, akkor meg szépen megszoknák apránként.
Megszokták a trafik mutyit is, megszokták hogy megállókban nincs dohányzás, megszokták hogy kocsmákban nincs dohányzás.
5/7 anonim válasza:
A magyar megfőzi a pálinkát, megcsinálja a bort, akárhogy tiltják. Tán nem gondolod, hogy én boltban vásárlok pálinkát?
Arra ott a vidéki rokonság.
6/7 anonim válasza:
Én azt nem tudom, de a cigaretta betiltását teljes mértékben támogatnám.
7/7 anonim válasza:
Órák kérdése lenne, pláne ha előre be is jelentik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!