Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz (ha igen...

Szerintetek lesz (ha igen mikor? ) forradalom az elkövetkező években Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, eljön-e az az idő, amikor már az emberek szélesebb rétegben megunják a lehúzott bőröket és az ellehetetlenítést? Amikor a munkások, diákok, orvosok (nem csak erre a háromra gondolok természetesen) is arra jutnak, hogy tenni kell valamit és utcára vonulnak?
2012. márc. 7. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Mit értesz forradalom alatt? Csak mert az utóbbi időkben egyesek eléggé újradefiniálták a forradalom szót. 2010-ben fülkeforradalom volt? Forradalom szerintem sosem lesz békés tüntetésből, pláne papírok ikszelgetéséből. Görögországban is látható, hogy a kormány által megbízott provokátorok azok, akik dobálják a molotov koktélokat és autókat borítgatnak fel, a "normális" tömeg még ott sem jutott arra a szintre, hogy tényleg törjön-zúzzon. Magyarországon is hasonló a helyzet (lásd 2006 provokátorai), de itt korántsem akkora a kétségbeesés mint Görögországban, tehát én úgy látom hogy a magyar forradalom az esetleges Görögország által elindított forradalmi hullámtól fog függni, ami elterjed a déli országokban és a balkán északi részén.
2012. márc. 7. 14:20
 2/7 A kérdező kommentje:
nem provokátorokra gondolok, hanem pl mint '56-ban. Amikor, mint kérdésben is írtam széles réteg megy ki, különböző féle emberek egy erőként. (és légyszi itt ne írjatok butaságokat, édesapám is '56 os és nagyon mélyen tudom, hogy akkor mi volt és mit tanítanak)
2012. márc. 7. 14:42
 3/7 anonim ***** válasza:

"Szerintetek lesz (ha igen mikor? ) forradalom az elkövetkező években Magyarországon?"

Gondolom 2019-re elfeljtik a "szoci"-k jócselekedeteit, aztán visszaszavazzák őket. Na utána lesz nemulass.

2012. márc. 7. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz, mert nincs egy normális alternatíva sem a folytatáshoz. Vagy szerinted kimegy mindenki törni zúzni, aztán mi..? Mindenki hazamegy hogy "de faszán felgyújtottam a szomszéd kocsiját"?
2012. márc. 7. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Forradalom nem hiszem, de az éhséglázadásig eljuthatunk...
2012. márc. 7. 17:43
 6/7 A kérdező kommentje:
ismételten mondom, hogy nem az ész nélküli törés-zúzásra gondolok, meg a szomszéd autójának a felgyújtására.
2012. márc. 8. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor mire gondolsz kifejtenéd mi az hogy forradalom? Ki kik ellen? A nép a Fidesz ellen, vagy mi? :)

Mert ha igen akkor csak szólok hogy 40% a támogatottságuk a biztos szavazók körében.

2012. márc. 8. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!