Szeretném, ha írnátok valamit Magyarország külkapcsolatairól és/vagy azokról a nemzetközi szervezetekről, amiknek a tagja?
Külkapcsolat???
Nyalás Izraelnek: holotörvény miegymás.
Tyűűű, de drága vagy, már le is lettem rohadt béna hazugozvaXD Vicces vagy te kis ostoba:P
Am meg akkor házidoga, nem mindegy? (Tudom hogy nem, és tudom, hogy most naaaagyon felháborító dolgot mondtam, ami miatt biztosan le leszek osztva:D).
Nemtom mi értelme lenne egy ilyen kérdésben hazudni, de elég nagy lúzer lehetsz, ha rögtön ilyen agresszívan ugrasz.
Most nem értem miért kell lerohanni a kérdezőt??!!Minden kérdésnél megvan ez a style de semmi értelme .
Azért fórum mert valószinűleg nem tudja és válaszolt szeretne rá kapni aki meg nem akar válaszolni az nem válaszol ezzen nem fecsérelte a drága idejét.Ha valaki segíteni akar az meg ír normális hangnemben szerintem.A kishölgy meg nem igazán korrektül reagálta le a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!