Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért olvastam ey fórumon:"Aki...

Miért olvastam ey fórumon:"Aki a Fideszre szavazott, be ne merje a lábát Erdélybe"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%
Megerősíthetem én is: Vajdaság a Fidesznek drukkolt! :)
2010. ápr. 22. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Én voltam Erdélybe és ott minden ember a Fidesznek drukkolt... Vagy te ezt most azért kérdezed, mert a Jobbiknak nem lett meg a 2/3-a és bánatos vagy, hogy Vonácska nem lehetett miniszterelnök...
2010. ápr. 22. 19:35
 13/16 anonim válasza:
Amúgy meg honnan tudják meg, hogy ki kire szavazott? Nem az ő dolguk..
2010. ápr. 29. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Talán kiismerték Orbánt. Ő is csak ellenzékben akarta a határon túliak érdekeit képviselni, de amíg kormányzott egy szalmaszálat nem tett keresztbe értük.

Megint 4 év szívás kell, hogy visszaemlékezzenek az emberek, annak idején miért került a süllyesztőbe Viktor és bandája 8 évre?

Mert ugyanúgy a saját érdekeiket nézik csak mint az MSZP. Fidesz - MSZP egyre megy. Amíg ők irányítanak, addig marad a korrupt rendszer ahol pár kirakatembertől eltekintve senkit nem lehet felelősségre voni, maradunk mutyiország csak most 4 évig mások teszik zsebre a közpénzeket.

Még nem is kormányoznak, de már ahányan vannak annyifélét hazudnak (lásd adócsökkentés Orbán vs Kövér).

Állítólag 89-ben rendszerváltást akartunk, erre meg megint az ellen szavazott a többség.

2010. ápr. 29. 15:09
 15/16 A kérdező kommentje:
15.09es kire kellett volna szavaznunk?
2010. ápr. 29. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Rosszul teszed fel a kérdést. Attól, hogy nem tudod ki lenne érdemes a szavazatodra, nem lett volna szabad SENKI olyanra szavazni aki csak egyszer is hazudott a szavazóinak. A Fidesz meg ugye nem egyszer tette meg, sőt az amerikaiakat nyugtatgatta is Orbán, hogy ne a választási ígéreteiből induljanak ki, hanem majd a tetteiből.
2012. máj. 3. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!