Miért olvastam ey fórumon:"Aki a Fideszre szavazott, be ne merje a lábát Erdélybe"?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 10:58
1/16 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy berágtak az Erdélyiek...
A válaszom pedig: Azért olvastad ezt egy fórumon, mert ezt írták bele.
3/16 anonim válasza:
Eddig csak egyszer voltam erdélybe. Nem volt túl szimpatikus. Sok helyen voltam eddig a világban, pl kanadában, ott is nagyok a hegyek, friss a levegő és csörgedezik a patak, kerget a medve. Tehát, mindegy, meg szlovénia is hasonló, az közelebb van.
4/16 anonim válasza:
ezt egy turbómagyar írhatta, aki a lelkét tette rá hogy a jobbiknak 2/3-a lesz, így vezeti le csalódottságát.
5/16 anonim válasza:
11:44!!!!Végre egy okos válasz!!!
6/16 anonim válasza:
Nem tudom, de Vajdaságba nyugodtan jöhet, aki a Fideszre szavazott! Itt a legtöbben neki drukkoltunk!
7/16 anonim válasza:
Nemtudom, nekem van egy erdélyi ismerősöm és ő is a fidesznek drukkolt.
8/16 anonim válasza:
Szerintem az erdélyiek meg se pattintják h ki nyer... De ha meg is pattintják az tuti h a Fidesznek szúrkolnak.
9/16 anonim válasza:
Az én erdélyi barátnőm nagyon szurkolt a Jobbiknak, és azt mondta, hogy ő már annak is örül, hogy bejutottak. Azt mondta általában kinn mindenki vagy Jobbikos, vagy Fideszes, de ott nincsenek ebből nagy viták. Jobboldali-jobboldali kész.
10/16 anonim válasza:
Lehet, h egy román írta, mert fél a nacionalizmus megerősödésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!