Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mr Orange kérdése:

Mi a véleményetek arról, hogy minimum érettségi vagy szakmunkás vizsga alatt nem járna választó jog? Ez valószínűleg sajnos, növelné a társadalmi ollót, de magasabb színvonalat hozna a politikai közéletbe.

Figyelt kérdés

2016. aug. 30. 20:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#20 Rendben, de aki nem biztosítja a munka feltételeit, azt viszont le kell csukni.

Ha arra gondolok, hogy a választójog mit jelent, ha a megvonásának következményeit is figyelembe venném, azt hiszem, elsőnek a kérdezőre alkalmaznám tanait. Nem az első eset, hogy bizonyította ezen állításom igazát.

Van itt ötlet bőven, érdekes módon, a helyzet ennek ellenére romlik. Eszerint nem az ötletek vezetnek eredményre. Korlátozni egyébként mindig az akar, aki egy helyzetet átlátni se képes, zavarja a sokféle vélemény, mert örül, ha közülük egyet megért, és akinek a problémamegoldás egyetlen eszközeként a tiltás jut eszébe. Ennyi telik tőle, mindegy, hogy átlagpolgárnak, vagy miniszterelnöknek hívják. Ezért nem jó a korlátozás. Az mindig diktatúrára hajlamos embereknek jut eszébe. Pontosan ez a gondolat az, amiről felismerszenek. Ja, és általában boldogtalan emberek.

2016. okt. 9. 14:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Mitől hozna ez magasabb színvonalat a közéletbe?Így is, úgy is,ugyanabból a kínálatból lehet csak választani.A politikai közéletbe az hozna magasabb szintet,ha politikai "elitünk" változna és az emberek hülyítésén,meg a zsebük tömésén kívül,mással is foglalkoznának.Amúgy láttam én már többdiplomás embereket üvöltözve,fröcsögve szitkozódni,mert valaki nem értett egyet vele politikai kérdésben és szemébe mondta,amikor kapitális baromságot beszélt.Nem feltétlenül iskolázottság kérdése ez.
2016. okt. 9. 15:38
 23/26 anonim ***** válasza:

Elég lenne a minimum 8 általános vagy pedig munkaviszony vagy munkaviszony az elmúlt 1-2 éven belül.

Azokat kellene kiszűrni akik segélyeken élnek, semmi építő dolgot nem tesznek a társadalomban, vagy nincs semmi IQ-juk és amikor egy párt azt ígéri nekik hogy növeli a különböző segélyeket nekik mert nem találnak munkát akkor rájuk szavaznak, a dolgozó ember meg szív miattuk mert az adója ilyenekre megy el.

Választás előtti gyorsteszttel szerintem csak drágább lenne egy népszavazás.

2016. okt. 9. 16:36
 24/26 A kérdező kommentje:
Kedves 21-es én tudom miről szavazok és ha lenne 5 kérdése a szavazó laon valószínűleg át mennék könyörgöm aki nem tudja ki írta a himnuszt vagy
2016. okt. 10. 18:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Ki volt Hunyadi Mátyás apja az ne szavazon ennyi
2016. okt. 10. 18:16
 26/26 anonim ***** válasza:
41%
Ennyi ostobaságot összehordani...
2021. aug. 13. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!