Magyarországon miért nem divat az mint az USA-ban, hogy kiteszik a házakra a nemzeti lobogót?
# 5
Értem, hogy most arra gondolsz, hogy miért nem veszik meg készpénzre...
Azért mert nincs értelme, mert egy faházat kapsz ott 50 millió forintért kb dollárba, a várostól messze.
A lepukkantabb ingatlanok is rossz környéken kb 200 millió forintnak megfelelő dollárba kerülnek.
Az éves átlag melós fizetés pedig 80.000 - 100.000 dollár..
# 11
Voltál már kisvállalkozó?
Havi szinten fizeted az 50 ezret, hónap végén meg az áfát!
és havonta fizeted a könyvelőt is, és ezek alap dolgok, ha nem fizeted 2 hónap és megy a felszólítás!
Visszakapni meg évfordulókór januárba vagy februárba kapsz vissza, ha visszakapsz.
Amíg nem csináltad ne ítélkezz, mert elég durván le van szabályozva minden, és százszor megnézik hogy jogosult vagy e valóban a visszatérítésre, és azt sem azonnal utalják vissza.
Plusz ha nagyon a fogadhoz vered a garast iylen téren akkor számíthatsz rá, hogy törzsvendégeid lesznek a számlaellenőrök, jönnek akár minden héten ellenőrizni, adsz e nyugtát.
Nem oylan egyszerű ez...
Na látod! Ez is csak azt bizonyítja, hogy micsoda találékony és életrevaló a Magyar ember és még a jég hátán is megél!
Soha nem volt szokás Magyarországon kitenni a házakra a magyar zászlót. Nev4tséges is, hiszen magyarok élnek itt. A Horthy rendszerben, gyerekkoromban is c
csak Márc. 15-én viseltünk kokárdát és mentünk iskolába magyar ruhában. A gimnazista lányok pedig díszmagyarban, a fiúk Bocskai ruhában. Ma hol látod ezt? Magyar zászló legfeljebb a középületeken, vagy a felvonuló katonák kezében volt, vagy a szónokok emelvényén. Nagyobb tisztelet övezte a nemzeti lobogót annál, minthogy vásári magamutagatást csináljanak belőle.
Rosszul írtam, hogy nem volt ezelőtt divat, mert a Rákosi időkben az állami ünnepeken kötelező volt az állami épületekre kitenni a magyar és a vörös zászlót, a magánházaknál pedig minden ablakba kötelező volt nemzetiszinű és vörös szalagot tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!