Mi a véleményed a kuruc. Inforól? Mondtak már hülyeséget? Nem szokkott igazuk lenni általában?
Szerintem a kuruc a leghitelesebb portál. Hülyeséget még nem írtak. Legjobb oknyomozó csapatjuk nekik van, sok dolgot csak ők fordítanak le, náluk jelent meg elsőnek a Kubatov felvétel, és még sok más mutyira is náluk derült fény.
Míg az index a politikát bulvárként fogja fel, pletykákat terjeszt, addig a kuruc tényekkel szokta alátámasztani az állítását. Nem azt mondom hogy pártatlan,(bár már szidta Vonáékat is rendesen) de akkor is a legjobb hírportál. ÉS ezt senki sem tudta még megcáfolni. Csak ovodás módjára "kuruc neeeeee" ürüggyel még rá se kattintanak a linkre. Az ilyeneknek gratulálok. Én az indexet is meg szoktam nézni, pedig nem mondható jobboldali lapnak.
tomcat egy olyan f.sz mint volt:)
egyetlen jó pontja a revenge of trilógia volt:)
10.56:nekem a helyesírás nem lényegtelen.
Egyébként a műveltség sem.
Mint írtam költői volt a kérdés.Nem tehetek róla,hogy nem tudod mit jelent,de attól még bosszant.
a kuruc.infot rendszeresen olvasom
végre valahol nincsen cenzúra
"Figyelj már a nácit nem cz-vel kell írni."
Szándékosan különböztetem meg az igazi nácikat és azokat, akikre csak rámondják, de igazából közük nincs hozzájuk.
A kuruc sokkol az igazsággal,amit a "zs"hírek szándékosan eltussolnak,ezzel manipulálva a nagy többséget(pl.:ha százszor százfelől mondják valakinek,hogy a Jobbik sátánista,terrorista,antiszemita,neonáci,a végén elhiszi)!
Végre valahol leírják a magyarok sérelmeit,és hogy hogy lehetne jobb nekünk magyaroknak!Végülis ez MAGYARORSZÁG!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!