Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a kuruc....

Mi a véleményed a kuruc. Inforól? Mondtak már hülyeséget? Nem szokkott igazuk lenni általában?

Figyelt kérdés

Szerintem a kuruc a leghitelesebb portál. Hülyeséget még nem írtak. Legjobb oknyomozó csapatjuk nekik van, sok dolgot csak ők fordítanak le, náluk jelent meg elsőnek a Kubatov felvétel, és még sok más mutyira is náluk derült fény.

Míg az index a politikát bulvárként fogja fel, pletykákat terjeszt, addig a kuruc tényekkel szokta alátámasztani az állítását. Nem azt mondom hogy pártatlan,(bár már szidta Vonáékat is rendesen) de akkor is a legjobb hírportál. ÉS ezt senki sem tudta még megcáfolni. Csak ovodás módjára "kuruc neeeeee" ürüggyel még rá se kattintanak a linkre. Az ilyeneknek gratulálok. Én az indexet is meg szoktam nézni, pedig nem mondható jobboldali lapnak.

2010. ápr. 21. 07:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

tomcat egy olyan f.sz mint volt:)

egyetlen jó pontja a revenge of trilógia volt:)

2010. ápr. 21. 10:58
 22/26 anonim ***** válasza:

10.56:nekem a helyesírás nem lényegtelen.

Egyébként a műveltség sem.

Mint írtam költői volt a kérdés.Nem tehetek róla,hogy nem tudod mit jelent,de attól még bosszant.

2010. ápr. 21. 11:33
 23/26 anonim ***** válasza:
48%

a kuruc.infot rendszeresen olvasom

végre valahol nincsen cenzúra

2010. ápr. 21. 12:05
 24/26 anonim ***** válasza:

"Figyelj már a nácit nem cz-vel kell írni."

Szándékosan különböztetem meg az igazi nácikat és azokat, akikre csak rámondják, de igazából közük nincs hozzájuk.

2010. ápr. 21. 12:43
 25/26 anonim ***** válasza:
48%

A kuruc sokkol az igazsággal,amit a "zs"hírek szándékosan eltussolnak,ezzel manipulálva a nagy többséget(pl.:ha százszor százfelől mondják valakinek,hogy a Jobbik sátánista,terrorista,antiszemita,neonáci,a végén elhiszi)!

Végre valahol leírják a magyarok sérelmeit,és hogy hogy lehetne jobb nekünk magyaroknak!Végülis ez MAGYARORSZÁG!!!!!

2010. ápr. 21. 13:00
 26/26 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy annyira hiteles? (Ezt a kérdést föltehetjük BÁRMELY hirportállal kapcsolatban...)
2010. szept. 4. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!