Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a kuruc....

Mi a véleményed a kuruc. Inforól? Mondtak már hülyeséget? Nem szokkott igazuk lenni általában?

Figyelt kérdés

Szerintem a kuruc a leghitelesebb portál. Hülyeséget még nem írtak. Legjobb oknyomozó csapatjuk nekik van, sok dolgot csak ők fordítanak le, náluk jelent meg elsőnek a Kubatov felvétel, és még sok más mutyira is náluk derült fény.

Míg az index a politikát bulvárként fogja fel, pletykákat terjeszt, addig a kuruc tényekkel szokta alátámasztani az állítását. Nem azt mondom hogy pártatlan,(bár már szidta Vonáékat is rendesen) de akkor is a legjobb hírportál. ÉS ezt senki sem tudta még megcáfolni. Csak ovodás módjára "kuruc neeeeee" ürüggyel még rá se kattintanak a linkre. Az ilyeneknek gratulálok. Én az indexet is meg szoktam nézni, pedig nem mondható jobboldali lapnak.

2010. ápr. 21. 07:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az azért más kérdés ha átcseszik őket egy levéllel mintha szándékosan ők hazudnának. És persze tévedés esete is lehet. De ők legalább megpróbálják mindig az igazat írni.
2010. ápr. 21. 09:42
 12/26 anonim ***** válasza:

aki azt mondja, hogy hazudnak, az előfordul és téved vagy ő is hazudik.

aki azt mondja, hogy minden szava igaz az is elfogult és téved vagy hazudik.

ugyanolyan mint az index vagy origó, stb. egyoldalú. de érthető.

ha az index origó stb elfogulatlan lenne, vagy rendesen foglalkozna a többi oldallal is, akkor nem kellene kuruc.

aki csak indexet olvas vagy aki csak kurucot az mindenképpen csak az érem egyik oldalát látja.

amúgy a stílusával én sem értek egyet, nem csípem, de ettől még olvasni ott fontos dolgokat. olyat amit máshol nem mernek megríni, vagy kiegészítéseket amit máshonnan kihagytak.

2010. ápr. 21. 09:43
 13/26 anonim ***** válasza:
*előfordul helyett elfogult-at akartam írni, bocs, nem ittam ma még kávét:)
2010. ápr. 21. 09:44
 14/26 anonim ***** válasza:

Biztos néha nem a teljes valóságot közlik,mint bármely más média.

Amiért én olvasom,az az,hogy mindenáron be akarják szüntetni...ha valami hazugság,arra az ember tud magyarázatot adni,majd a x. esetnél a kutya se kiváncsi.Ilyen azt hiszem még nem történt:-)

Szóval nem elsődleges és legfontosabb hírforrás,de néha borítja a bilit....persze az olyan rasszista,ávós elemek,akik cz-vel írják a kurucot biztos nem olvasták,csupán fröcsögni tudnak központilag kiadott ukáz szerint.(ezt honnan veszem?Apáik,anyáik ugyanezt tették a Bibliával 30-50 évvel ezelött)

2010. ápr. 21. 10:06
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Vannak benne igazságok és leír olyat, amit máshol nem, de nem mentes a túlzásoktól és nagyotmondásoktól sem. Tipikus bulvárlap.
2010. ápr. 21. 10:13
 16/26 BlackSword ***** válasza:
29%

Itt a lényeg:

"Igenis vannak benne igazságok!"

De azt is tudni kell, hogy nem a tisztán igazság, vagy a tisztán hazugság a veszélyes, hanem amikor az igazságból kiragadnak egy mondatot/részt/szakaszt és azzal a saját meggyőződést akarja alátámasztani... Ez viszont veszélyes... az igazság nem takony, hogy mindenki a saját szája íze szerint facsarja ki... Noha ez nem csak a kurucra igaz... Ma MO-on nincs teljesen pártatlan hiteles forrás...

Egyébként én is szoktam néha olvasni, de egy egészséges fenntartással, a belevitt politikai ideológikus maszlag nélkül...

2010. ápr. 21. 10:24
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
Én meg épp a stílusával értek egyet. Végre valaki nem írja körül a rühes cigány definíciót.
2010. ápr. 21. 10:24
 18/26 anonim ***** válasza:
29%

Csúsztatnak, hazudoznak, manipulálnak. Aki nem ért velük egyet az hazaáruló, besúgó, stb. Ugyan az, mint az ellen oldal, csak ott nácziznak itt meg hazaárulóznak. A magyarsággal és nemzettudattal takaróznak, de valójában csak a pénz és hatalomvágy vezérli őket. [Aki útjuk be áll, azt lejáratják és kiteszik az elérhetőségeit. A pár millió beszedett pénzből meg egy fórumra se tellett.] Emellett legalább annyira bulvár, mint a Blikk.

Röviden: A népszabadság és Blikk mutáns keresztezése árpádsávos álcahálóval fedve. A bomlasztó hatása miatt sokkal károsabb a nemzeti oldal számára, mint más médiumok.

Erre a mai napig nem adtak választ.

[link]

2010. ápr. 21. 10:47
 19/26 anonim ***** válasza:

Figyelj már a nácit nem cz-vel kell írni.

Miért van az,hogy a legműveletlenebb alakok osztják a legvehemensebben az észt?(Ez egy költői kérdés)

2010. ápr. 21. 10:54
 20/26 anonim ***** válasza:
És miért van az, hogy ha valaki nem tud valamire választ adni, inkább azzal terel, hogy beleköt valami jelentéktelen dologba?
2010. ápr. 21. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!