Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bayer Zsolt munkásságát nem...

Bayer Zsolt munkásságát nem ismerem, de miért gáz a kijelentése, hogy aki elüt egy cigánygyereket lépjen a gázra?

Figyelt kérdés

Az olaszliszkai lincselés után az egyetlen épeszű reakció.

Az, hogy az eset nem elszigetelt egy példa:

[link]

2016. aug. 24. 20:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem ezen akadtak ki, hisz normális gondolkozású ember így gondolja, hogy nem érdemes kiszállni azonnal, mert na...Érted. De nem azt írta, hogy el kell hajtani. Vagyis míg ki nem érnek a zsaruk, addig nem érdemes kiszállni.

Amúgy vannak művei amibe nem köthetnek bele, de mivel alpári, mocskolódó írásai, beszédei szép számmal vannak, ezért határolódnak el tőle. De sztem elég lett volna elhatárolódni és peticíót írni a díjazottaknak, semmi oka nem volt, hogy vissza adják.

2016. aug. 24. 20:49
 2/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem jól írtam, okuk volt, de egy tiltakozó petíció elegendő lett volna.
2016. aug. 24. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Hát mert erkölcsileg fáj. Hát segíteni kell basszus, hogyha valaki el van ütve, főleg aki felelős érte és ott van, őnekije. Ez alap emberi dolog lenne. Nem a bőrszínt kell nézni, és nem szabad megvetően beszélni a másikról, hanem segíteni kell egy elütött embernek, akkor is, ha nem ismerjük. Meg eleve óvatosan kéne vezetni, hogy senki ne sérüljön meg. Se sofőr, se utasok, se senki aki arrafelé közlekedik. Senki nem alantasabb, mint a másik. Ha tényleg mondott ilyet valaki, akkor szerintem picit szégyellje magát, és magába nézhetne. Mert pl mi lenne, ha ő lenne a szóban forgó gyerek. Ebbe nem gondolt bele. Szerintem el kéne gondolkodnia. Mert elég szomorú és dühítő is azért, ha valakinek tényleg ez a véleménye. Meg ha csak összevissza beszélne is, olyat nem szabad, mert a közízlést sérti. Ki kéne fejlesztenie az empátiáját, de nem csak egy körre vonatkozóan, hanem mindenkivel szemben, mert ilyet nagyon nem szép dolog mondani. Ha valakit baleset ér, pláne, ha ő okozza, akkor segíteni kell, nem szabad otthagyni. Ez vele is megtörténhetne, és akkor biztos nem örülne neki. Nem tudja, és nem is nagyon hajlandó az ilyen ember magát a másik helyébe képzelni, és érzéketlen dolog ez. Szörnyű. Hú, bocsi, a kérdésben lévő cikket majd később elolvasom.
2016. aug. 24. 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Hát mert teljesen normális az ,ha egy gyereket elütsz és tovább hajtasz inkább rajta ,igaz?
2016. aug. 24. 22:39
 5/17 tetro ***** válasza:
87%
Kérdező, ha egy bűncselekmény típusra két példát tudsz hozni 10 év alatt, akkor azt hívják elszigetelt esetnek.
2016. aug. 24. 23:25
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Ha én elütöm Bayer Zsoltot akkor én is a gázra léphetek?
2016. aug. 25. 02:00
 7/17 A legböszmébb Feri ***** válasza:
62%
/<Lajos Szogi likes this>
2016. aug. 25. 05:38
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
Minden gáz, minden rasszizmus a demokraták, libsik (nem-jobbikosok) szerint, ami negatívan érinti a színesbőrű kisebbségeket. Pl. az is gáz, ha elmondod a Tanácsköztársaság tagjainak összetételét. Vagy a színesbőrűek átlag iq-ját vagy bűnözési rátáját. Vagy az arabok toleranciafokát említed.
2016. aug. 25. 07:47
 9/17 anonim ***** válasza:
39%
Kb. ez az egyetlen olyan megnyilvánulása, amivel maximálisan azonosulni tudok. Akinek kedves az élete, az nem áll meg ilyen esetben.
2016. aug. 25. 08:09
 10/17 A kérdező kommentje:

Kedves Tetro

2 olyan esettel, amit a média felkapott. "Csendesen" kelet Magyarországon és Romániában is késeltek meg motoros hasonló helyzetben. Eljárás nem gyilkosságért indult, mert a motorosok sérülése az élettel összeegyeztethetetlen volt.

2016. aug. 29. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!