Ha a melegekkel senki nem foglalkozna akkor melegfelvonulás sem lenne?
Azt hogy nem foglalkoznak úgy értem hogy pl ha az utcán 2 férfi smárol akkor senki nem szól be mert amikor egy hetero pár smárol a padon az senkit nem érdekel.
A másik meg hogy amikor 2 nő csinálja azt jobban elnézik mintha 2 férfi. Ez miért van?
Nem vagyok meleg.
Ühüm. Akkor te lényegében nem is szeretnél érdemi változást, hanem szerinted így minden nagyon rendjén van, mert a hülye gyereket szívatni kell?
"-Há' mer' a hülye gyerek azért van, hogy szívassuk, nem!?"
Ha meg érdemi változást szeretnél akkor miért gondolod azt,hogy ha halálba szekálod a "leg idegbetegebb hülyegyereket" az bármilyen problémára is megoldás lehet?
Gondolom, akkor azt is tudod, hogy mi szokott ilyenkor történni(ha már ilyen szép példát hoztál:
A legidegbetegebb gyerek annyira frusztrált lesz, hogy egyszercsak elszakad a cérna és agyonveri azt, aki szekálja. Persze utána lehet menni árulkodni az osztályfőnöknél/igazgatónál. Lehet megbüntetik sőt talán ki is csapják, csak attól, hogy te nem látod többé azt a gyereket a probléma nincs megoldva. Az a gyerek ugyanúgy (ha nem még jobban) utálni fogja azt, aki szekálta sőt azokat is akik vele egy társaságban vannak vagy azokat akik csak hasonlítanak hozzá. Sőt az osztályban is klikkek fognak alakulni, mert azok akik látták, hogy cukkolod ugyanúgy nem érzik jogosnak a szerencsétlen hülye gyerek büntetését és olyan is foglalkozni fog az esettel és állást fog foglalni, akit előtte nem érdekelt se a hülye gyerek se a feltűnési viszketegségben szenvedő, idióta cukkoló (ugye, nő, az arány).
Nem tudom, hogy ebben így találtunk-e megoldást a problémára? Szerintem nem, csak rontottunk a helyzeten.
Végül is lehet trollkodni, vicces dolog. Sokkal poénosabb, mint mondjuk leülni az idegbeteg hülye gyerekhez és az ő egyszerű nyelvén elmagyarázni, mi a baj vele. Akár többször is, több fajta módon és igen, birka türelemmel.
Szívathatjuk a hülyéjét, csak akkor érdemi megoldást ne várjuk már tőle, és főleg ne csodálkozzunk ha pofán ver.
Egyébként, hogy lásd, nem a levegőbe beszélek, Andrea Giulliani esete. Pontosan ugyan így trollkodott...
Egyébként ha megfordítjuk a kérdést, az is működhet. Ha nem lenne melegfelvonulás, a kutya sem foglalkozna a melegekkel. Illetve ARÁNYAIBAN jóval kevesebben, mert nem hallanak róla, ezért nem foglalnak állást.
Ezért is lesz a melegfelvonulás mindig is kontraproduktív, mert azokat a melegeket is megutálják, akik nem is cukkolják őket.
Nem beszélünk el egymás mellett.
Csak azokat, akiket te megvetendőnek találsz és az egyetlen dolog, amire jónak tartod őket, hogy legyen kit heccelni, meg cukkolni, azokat én megpróbálnám "oktatni", beszélni velük, akár az ő egyszerű kis nyelvükön. És ha ez mégsem vezetne eredményre, akkor is azt mondom, hogy akkor legalább ne provokáljuk őket direktbe, mert az csak még nagyobb utálatot szül.
Azért örülök, hogy egyetlen nagybetűvel írt szóból ennyi következtetést le tudsz vonni. Biztosan jó emberismerő lehetsz. Elég jól bírtad személyeskedés nélkül....idáig.Ha legközelebb vitatkozol, abba azért gondolj bele, hogy most is te kezdted. Úgyhogy mielőtt szalonképtelen módon folyna a vita én most visszamegyek a nyomi, boldogtalan kis életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!