Ha indítanék egy " Ne vásárolj a teckóban mozgalmat! " csatlakoznál?
Figyelt kérdés
Erősen gondolkodom rajta.
Írjatok, fogjunk össze.
2010. ápr. 19. 16:10
21/44 anonim válasza:
Wow! Hogy te milyen okos vagy.
23/44 anonim válasza:
"Pont ezt akartam mondani, hogy hol tudsz már manapság olyan helyen vásárolni, hogy az tutira magyar legyen, és a pénztárcád is bírja? "
Hol drágám? Magyar bútort nálam. Tojást anyámnál. Kenyeret a Melis péknél. Tejet a szomszéd Imrénél. Nekünk is ő hordja és még az is megnéheted ahogyan fej, ha tudsz korán kelni.
24/44 anonim válasza:
Épp most jártam egy magyar kisboltban, a Löwenbraut 339-ért árulták a Tesco 179-e helyett. Akkor most miről beszélünk?
25/44 anonim válasza:
Szerintem a Tescoba csak csövesek, taj parasztok és cigányok járnak. Fúj.
26/44 anonim válasza:
Jahogy a Löwenbrau is már magyar?
27/44 anonim válasza:
Nem ismerlek sem téged, sem édesanyádat, de még a szomszéd Imrét sem. Úgy tűnik, marad a többi lehetőség ;)
28/44 anonim válasza:
Pontosan, én sem szeretek cigányok és bunkó prolik között sz@r termékben turkálni, tehát a tuskó nem játszik.
29/44 anonim válasza:
Én csatlakoznék, de hanyagolnám a Corát és Auschant (miért akarja a helyesírás ellenőrző az Auschant Auschwitzra javítani? XD) is.
30/44 anonim válasza:
A Soproni 290 volt.
"Bunkó prolik"? Egy magyargyűlölő írna csak ilyet... Szégyelld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!