Érez köztetek itt valaki magában politikusi tehetséget?
Figyelt kérdés
Úgy érzed jó politikus lennél?
Indokold.
2010. ápr. 19. 14:36
2/12 anonim válasza:
a 30% osban egy feltörekvő adolf hitler van:D:D
4/12 anonim válasza:
Mit értesz politikus alatt?
A mai politikához csak jellemtelenség kell, és népbutító képesség.
5/12 anonim válasza:
néha úgy érzem ,hogy igen nem lennék rossz politikus. belülről. kívülről viszont nem tudok szépen beszélni, jobban mondva hadarok meg hasonlók, ez pedig egy eléggé nagy akadály lenne.
másrészről pedig jót akarnék az embereknek, értük küzdenék. ennek pedig az a hátránya, hogy az emberek nem azt támogatják aki valóban jót akar sajnos. nem így működnek.
és harmadrészt: nem így szeretnék híres lenni, hogy politikusként kapok egy tonna lejáratást meg hasonlók. nem hiányzik ez nekem.
6/12 anonim válasza:
Én egy szemét állat lennék, nem szeretnének, politikusank túl kemény lennék... :D
7/12 X. Maté válasza:
Most nagyon jól élek és tudják az emberek, hogy nem lopott, fekete pénzből. Amint elmennék politikusnak mindenki szerint kenőpénz stb.-ből lenne vagyonom :)
9/12 anonim válasza:
Azt hiszem elkezdek írni egy könyvet. Mein Kampf lesz a címe...
10/12 anonim válasza:
29 vagyok és még csak ízlelgetem a politikát. De azt már jó ideje. Nem hiszem, hogy valaki nagyon fiatalon lehet jó politikus. Nagyon széles látókör és sok-sok tapasztalat kell hozzá. (Meg persze jó beszédkészség, jó megjelenés, de az sokmindenkiben megvan és nem korfüggő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!