Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok többségét miért...

A magyarok többségét miért nem zavarja hogy több millió ember nélkülöz az országban?

Figyelt kérdés
sőt, a szegényeket még le is nézik hogy ők nem tettek eleget a boldogulásokért.
2016. aug. 9. 05:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar, hogy nélkülözöm.
2016. aug. 9. 05:40
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Alapvető emberi természet a másikat lenézni és semmibe venni, hiszen így magát többnek, nagyobbnak látja.
2016. aug. 9. 05:42
 3/16 A legböszmébb Feri ***** válasza:
96%

Engem kimondottan zavar, hogy sokan nélkülöznek.

Most jó?

2016. aug. 9. 07:16
 4/16 anonim válasza:
91%
Nem zavar, hogy nélkülözöm. Örülök annak amim van.
2016. aug. 9. 07:17
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Magyarok többségének az a legfontosabb legyen meg napi kávé ivás , sör ivás , cigizés meg nézni telenovella/szappanopera/magyar sorozatotak.
2016. aug. 9. 07:21
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Az még semmi.

A magyarok többségét az nem zavarja, hogy saját maguk nélkülöznek, nem hogy mások.

Viktor kiáll és bejelenti, hogy ide nem is kell jóléti társadalom, hanem helyette munkaalapú állam lesz és még többet fogtok dolgozni, mint eddig, a sok szerencsétlen meg még tapsikol is neki, hogy milyen jó, hogy többet dolgoznak majd a Király Úrért és az udvartartásért.

2016. aug. 9. 07:48
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Én tíz évig voltam közmunkás, de olyan jól még sosem éltem mint akkor.
2016. aug. 9. 07:52
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

hetes! te vagy Lázár?

-------

zavarja...

József Attila:

"Retteg a szegénytől a gazdag

s a gazdagtól fél a szegény.

Fortélyos félelem igazgat

minket s nem csalóka remény."

[link]

2016. aug. 9. 08:43
 9/16 anonim ***** válasza:
8%

Általános iskola helyett drogozni meg piálni jártam, ez a szokásom megmaradt mostanáig, de hát kell valami szórakozás az embernek, nem?

12 évesen megszületett az első gyerekem a 11 éves barátnőmtől. Majd ezután minden második évben egy újabb gyerekem született, mert mi szeretjük a gyerekeket. Most 5 gyereknél tartunk, de ha Isten ad még újabb gyerekeket, akkor azokat is szívesen látjuk.

A cigi/pia/drog mellett sajnos nem sok pénz marad a gyerekeknek, de hát én is így nőttem fel, az állam nem adott eleget, hogy rendesen meg tudjunk élni.

Nem adnak munkát sem, a közmunkával nem fogom megalázni magam, meg amúgy is, túlságosan beteg vagyok ahhoz, hogy még dolgozzak is! Én kérem egy nagycsaládos ember vagyok, jár a támogatás!

2016. aug. 9. 08:57
 10/16 anonim ***** válasza:

- Mert egyszerűbb nem foglalkozni vele. Nem feltétlenül rosszindulatból, hanem mert annyi rosszat lát az ember, hogy nehéz vele megbirkózni. Egyfajta védekezési stratégia a nem foglalkozom vele, úgy csinálok, mintha nem lenne, csak a saját dolgaimmal törődök.

- Másrészt, ha valaki foglalkozik is vele, elég nehéz tenni valamit. Az ember segíthet itt-ott, de attól még nem fog megváltozni az egész világ. Mindig lesznek szegényebbek, gazdagabbak.

Én a magam részéről azzal értek egyet, hogy mindenki a saját környezetében próbáljon meg valami jót, hasznosat tenni, hiszen a világot nem tudjuk megváltani, de a közvetlen környezetünkben könnyebb változást elérni.

2016. aug. 9. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!