Melyik hírportált érdemes olvasni ha tájékozódni szeretnék?
Vagy melyikeket?
Minél elfogulatlanabbul.Vagy olvassak jobbos meg balos híreket is?
Mondjuk azt sem tudom melyik újság melyik párthoz tartozik?
Szóval honnan érdemes tájékozódni?
Mindegyiket szinte. Én Indexet, néha 444.hu-t, HVG-t, kurucot és alfahírt szoktam olvasni ami magyar.
Külföldinél viszont kicsit egyoldalúbb, ott jobbára csak RT.com-ot, de néha becsúsznak más oldalak is, mint BBC, CNN, Pravda, Al Jazeera, stb.
Az a baj egyébként, hogy az alfahír és a kuckuruc nagyon sokat zsidózik és cigányozik, meg erősen csúsztatnak a Jobbik javára. Ezzel ellentétben a HVG, az Index és a 444.hu pedig borzasztóan liberális és sok témában elvarázsoltak (mint a migráns vagy cigánykérdés).
'Aki komolyan gondolja, hogy nem szélsőjobbos hírportált kell olvasni, az csak a mainstream vagy magyarellenes médiából tájékozódik, így nem sok mindent szed fel életében politikailag, politikailag analfabéta marad.'
Csak tudnám, miben ver köröket egy széljobbos portál a többi médiára :/
# 17
Szóval most felsoroltál olyan dolgokat, amikkel nem értesz egyet. Nincs is ezzel gond, csak ne fogd rá, hogy ez a követendő példa.
Őszintén nem érdekel, hogy valaki szélsőjobbos médiából tájékozódik. Az viszont már dühítő, amikor egyesek úgy állítják be, hogy csak abból lehet tájékozódni, különben hülye leszel.
Főleg vicces, hogy a kuruc.info lényegében azért ilyen felkapott, mert minden cikkben van egy kis zsidózás, cigányozás, egy kis lőjük le a menekülteket szövegelés, stb. Abszolút vállalhatatlan a stílusa, még ha maguk a hírek igazak is. Nincs hozzá hasonlítható médium a másik oldalról. Nem, a 444 nem ilyen, az legfeljebb a 888-cal meg a Magyar Időkkel állítható szembe, a kuruc.info sajnos alulmúl mindent.
Szóval lehet olvasni a szélsőjobbos hülyéskedést, sőt, én örülök is, hogy van ilyen médium, mert ha másra nem, akkor negatív példaként mindig jól jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!