Az olimpiai menekült csapat, csak vicc ugye?
Az olimpián az indul aki akar. Nekem az nem tetszik, hogy ezt az egészet politikai célokra használják fel.
pl.a megnyitón elmondott beszédben kiemelte a menekült csapatot, vagy hogy Knézi nem említett meg egy az bőven az átlag altteljesítő versenyzőt, és már is migráns ellenes...
vannak de én sem értem a megjelenésűket.
ha máshol él akkor induljon abban az országnak a színeiben,ha bekerült a csapatba.
nem azért de ott voltak a szírek, a megnyitón...
Nem vicc,de indulhattak volna annak az országnak a színeiben ahova menekültek és ahol felkészültek.Mert ugye ne úszva mentek Rióba?
Egyébként meg a Ceausescu elől menekülők nem menekültek mert magyar területen változtattak lakóhelyet/Erdélyből az anyaországba/.Aztán meg az 56-os menekültek csak akkor tudtak a biztos halál elől menekülni amikor megnyitották előttük a határt és elhagyhatták az országot a szomszédos országba.Ezek a mai betolakodók ezért sem lehetnek menekültek!
Hát elég buták és tudatlanok vagytok!
-Melyik országot képviselik? Egyiket sem, az olimpiai zászló alatt versenyeznek, ha nyerne egyikük, az olimpiai himnuszt játszanák el. Ez az előző Olimpiákon nem tűnt fel?
- Rióig menekültek? Nem, csak egy biztonságos országig. Ahonnan elutazhattak Rióba.
- Miért nem a szírekkel együtt indultak? Mert nem mind szír. Van köztük pl. kongói is.
-"egy menekült nyerte a 100 méteres gyorsúszást is" Egy előfutamot. Csak abból a 8-ból lett a leggyorsabb.
- "Liberális agymosás" A gyűlöletkeltés a jobboldali agymosás inkább.
Van még kérdés?
Jó politikai fogás! Mert az az ilyen hasonló embereket is beetetik, mit téged is MrPifta.
Jó nem mindegyik szír de a Kondónak is van ám csapata.
Na mos jön az de vannak közöttük líbiaiak, meg kenyaiak, de nekik is van csapatuk :)
Amúgy most már szegény m4 közvetítők. Nem is tudják hogy figyeljenek arra, hogy bemondják az amúgy az -olimpiához teljesen méltatlan eredményeket- csak mert ők a menekült csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!