Ezek a borostás kormos képűek tényleg kivétel nélkül ilyen gazdagok?
https://www.youtube.com/watch?v=XE-_6FaJc0A
De elég csak megnézni a csatorna többi videóját. Csak 1-2-be belenéztem (ameddig bírtam), de ha jól tudom ez a gyerek Angliában él. Ettől függetlenül bicskanyitogató, hogy szinte mindegyik arab ilyen pofátlanul gazdag. El nem tudom, képzelni, hogy csak az olajból van pénzük. Az mondjuk igaz, hogy Szaúd-Arábiában (mondjuk ott nem száguldoznak Lamboval ilyen cicababák, mint a linkelt videóban) és az öböl menti országokban is az állam komoly támogatásokat ad az állampolgároknak, de ezekkel London/Párizs is tele van, szóval nem hiszem, hogy mindegyik kivétel nélkül az olajsejk apuci egyetlen kisfia/kislánya és az olajból szedett pénzből él ilyen földöntúli életet.
Az, amit a videón látsz nem igazi gazdagság.
Az igazi gazdagság a szívedben van, mert te magyar lehetsz, tied a világ legnagyszerűbb földje a Kárpát-medence, ahol bővizűek a folyók, és dúsak a legelők.
Mi magyarok még akkor is gazdagok leszünk, amikor elfogy az olaj, a videón látható fiatalember pedig mehet vissza kecskét legeltetni a sivatagba.
"És ha igen akkor mi van? Sárgulsz az irigységtől?"
És ha igen, akkor mi van?
Miért csak mindenhol Lambo?
Talán kiárúsítás volt, vagy Rolls árban lízingelik? :-)
,,Meg ami hirtelen eszembe jutott és nagyon nem értek az az, hogy ugye Szaúd-Arábiában eléggé korlátozva vannak a nők jogai (és akkor finoman fogalmaztam). Akkor ez a csaj feszülős ruciban, kisminkelve, hogy a p****ba mászkálhat ott?"
Pénz beszél,kutya ugat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!