Hogyan lehet felvenni a kapcsolatot egy terroristával?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem, mert a jövőben erre készülnék! Amúgy is nagyon félek tőlük. :D
Anna Erelle könyvében olvastam, hogy több terroristát is követett Twitteren. De, honnan tudta, hogy Ők terroristák ? Valamit Jürgen Todenhöfer is kapcsolatba lépett velük. Többek között az ISIS-el. Nem értem, honnan tudják, kik a terroristák és kik nem ?! Fel van náluk tüntetve, hogy "ISIS member" vagy micsoda ? Csak én nem értem ? Meg amúgy is, ki merne már velük kapcsolatba lépni ? ? :O
2016. aug. 6. 15:18
1/5 anonim válasza:
Ha jól tudom, a deep web-en eléggé nyíltan működnek a terroristák, drogkereskedők, és egyéb bűnözők, szóval ott próbálnak szerencsét. Pl. ilyen módon kapják a lóvét az ISIS-esek a nyugatiaktól (a Törökország felől jövő olajkereskedelmen kívül).
2/5 Koplárovics Béci válasza:
06-90-TERROR (837-767).
4/5 anonim válasza:
Menj el nyugaton egy sörözőbe. Ha ott iszlám bevándorlót látsz, az valószínüleg potenciális terrorista.
5/5 anonim válasza:
Dark web. De vigyazz, megfelelo vedelem nelkul meglatogat a rendorseg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!