Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Amikor a terror meg a muszlimo...

Amikor a terror meg a muszlimok szóba kerülnek, miért hápognak sokan mindjűrt hogy mit tett a kereszténység?

Figyelt kérdés

Mert az őseink valamit elkövettek, már ha tényleg elkövettek, akkor a mostani embereknek most el kell mindent viselni?

Egyébként az ateisták hangoztatják ezt a legjobban, de abba nem gondolnak bele, hogy nagy eséllyel az ő őseik is ott lehettek. (Mert ugye ha igaz a történet, és az őseik ha nem lettek volna keresztények akkor kibelezték volna őket)

2016. aug. 1. 21:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Ebben ne legyél olyan feltétlenül biztos. "

Hacsak nem máshonnan származnak gyökereid, és más vallást követtek máshol. De akkor nem volt állítólag opció keresztény országban pogánynak vagy más vallásúnak lenni.

2016. aug. 1. 22:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

# 11/11 Időpont ma 22:05

Attól még, hogy keresztény volt, nem biztos, hogy követett el bármit. Azért abba az irányba se menjünk el, hogy mindenki "bűnös" aki akkor élt.

2016. aug. 1. 22:18
 13/26 A kérdező kommentje:

12#

Teljesen egyetértek. Csak akkor nekem se próbáljon senki lelkiismeretfurdalást kelteni, mert keresztény vagyok.

Az legalább olyan mintha azt mondanám, hogy a kommunisták ateisták voltak, akkor a kommunizmus áldozatai az ateisták áldozatai. Holott nincs bajom velük amíg békén hagynak a témával, egyel egy fedél alatt is élek.

2016. aug. 1. 22:23
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező ferdít. A "keresztények" által elkövetett erőszakok nem a múlt jelenségei.

Az LRA (Lord Resistance Army) a kereszténység nevében már százezres nagyságrendű muszlimot gyilkolt meg, agy tudtommal a KKK is kereszténynek mondja magát.

De elég csak itt Európában maradni, tudtommal ezeket sem muszlimok követték el:

[link]

Akik már több száz mecsetet gyújtottak fel, terhes muszlim nőket is késeltek meg stb azok is kereszténynek vallották magukat.

De természetesen a fent említett emberek sem igazi keresztények. Ahogyan a magukat muszlimnak valló terroristák sem igazi muszlimok.

Tessék a másik vallását is megismerni!

2016. aug. 1. 22:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

# 13/14 Időpont ma 22:23

Nem lelkiismeretfurdalást akarnak kelteni. Csak ahogy téged, őket sem a vallásuk alapján, múltján, vagy jelenén kell megítélni. Ez erről szól. A "Szent Korán" teszt megvan? Felolvastak az utca emberének a Bibliából, mintha a Koránból lenne. Nem vették észre a különbséget... És nem azért mert mindegyik síkhülye. Azért, mert mindkettőből lehet igencsak kellemetleneket idézni.

2016. aug. 1. 22:46
 16/26 anonim ***** válasza:
25%

14#

Gratulálok, sikerült kiválasztanod a létező leginkább balos oldalt, legközelebb mit linkelsz, a Mi Időnket?

Mellesleg azon a csodás linken, amit ideokádtál 0, azaz nulla olyan hivatkozás van, amin muszlimokat öltek volna nem muszlimok, pusztán csak azért, mert muszlimok, persze ez nem azt jelenti, hogy az ellenük elkövetett atrocitások micsoda muris dolgok, de azért van különbség egy széttépett Korán és egy széttépett ember között. A hátba lőtt taxis esete a legdurvább, de ő se halt meg, azonban azon a linken, amit én beküldtem, tudod, abban a kommentben, amit kimoderáltatok több ezer halálos áldozatot követelő, muszlimok által ideológiai okokból elkövetett támadás van feltüntetve. Mielőtt valaki elkezdene puffogni, hogy a TROP egy náci oldal, ahol tömegesen hamisítják a híreket, tessenek szépen felmenni a guglira, a rubrikába megjelöl dátum, helyszín és leírás alapján rákeresni oszt csókolom, lehet nézni, hogy a többi oldal mit ír róla. Ma, vagyis augusztus elsején kapásból két hazarát megöltek, pusztán azért, mert síiták voltak egy szunnita többségű országban, illetve Kabulban egy hotelt védő rendőrt lőttek le a tálibok, mert egy olyan helyet védett, ahol kufárok tárgyaltak. Szép eredmény, szinte el se kezdődött még a hónap, de már 3 embert megöltek az iszlamisták, akiknek állítólag semmi közük az iszlámhoz annak ellenére, hogy a belinkelt több, mint 100 erőszakos vers legitimálja azokat a tetteket, amiket elkövetnek.

Amikor egy pápa kereszteshadjáratot hirdetett, akkor soha nem a Bibliából idézett, mert egyetlen egy olyan passzus nincs az újszövetségben, ami legitimálná ezt az erőszakot, azonban az szuper kegyes ultra békés Koránban szinte minden 4. oldalon van egy vers, ami valami kegyetlenségre buzdít. Kegyetlenek voltak a keresztes hadjáratok? Mint az állat. A kereszténység legitimálta őket? Nem. A dzsihád kegyetlen? Az. Az iszlám legitimálja? Őőőő... ja.

TROP

[link]

Az über kegyes Korán és a toleranciára buzdító sorai (az oldalt, amúgy muszlimok működtetik, mielőtt valaki nekiáll nácizni)

[link]

Gondolom ezt is fénysebességgel ki fogjátok moderáltatni, mert a gonosz és szemét iszlamofób (vagyis én) már megint a rasszista tényeivel jön ahelyett, hogy elhinné, amit egy olyan oldal ír, amint még Molnár F. Árpád is hiteltelennek tart. Van korreláció az iszlám és a terrorizmus között, csak hát párhuzamot vonni a kettő közé a PC szent vallásának szemében akkora blaszfémia, mintha vécépapírnak használnám a Biblia oldalait. Ja, és nem vagyok keresztény, szóval ne küldjetek több privátot arról, hogy mit művel az "én egyházam", mert annyira tartozok hozzájuk, mint az iszlám a békéhez.

2016. aug. 1. 23:16
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

Az argumentum ad hominem itt nem jön be.

Más oldalak is írtak erről:

[link]

2016. aug. 2. 00:00
 18/26 anonim ***** válasza:
55%

A kamuzásaidra meg csak ennyit reagálok:

https://www.youtube.com/watch?v=zEnWw_lH4tQ

[link]

2016. aug. 2. 00:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Jaj ki ne találd már a szárnyas malacot, az FBI szerint az iszlamofóbia egy kamu szarság, ugyanis az USA területén elkövetett gyűlölet bűncselekmények csupán kicsivel több, mint 2 százaléka irányult muszlimok ellen. Csak viszonyításképp: az antiszemita gyűlölet bűncselekmények 10 százalékot tesznek ki, a melegek ellen elkövetett gyűlölet bűncselekmények 12 százalékot tesznek ki, a feketék ellen elkövetett gyűlölet bűncselekmények pedig 30 százalékot, a fehérek ellen elkövetettek pedig 11 százalékot. Hogy honnan szedtem ezeket a szemét rasszista adatokat?

[link]

Ezek nem mai adatok, de olyan sokat azóta nem nagyon változhatott a helyzet, ugyanis a muszlimok aránya még mindig 1-1,5% körül mozog az Államokban, szóval annyira nincsenek túlreprezentálva, nem úgy, mint mondjuk a zsidók, akikből olyan 6-8 millió él ott, vagyis a lakosság durván 2 százalékát teszik ki, ennek ellenére az ellenük irányul a gyűlölet bűncselekmények 10 százaléka, a feketékről nem is beszélve, akik a társdalom csupán 12 százalékát alkotják, viszont a gyűlölet bűncselekmények csaknem egyharmada ellenük irányul.

Ne akard már megmagyarázni, hogy így meg úgy támadják a muszlimokat, mert a számarányukhoz képest relatíve kevés gyűlölet bűncselekmény irányul ellenük, bár gondolom szerinted az FBI is egy hiteltelen forrás, amit a rasszista hírhamisító neonácik szerkesztenek.

2016. aug. 2. 09:41
 20/26 anonim ***** válasza:

Azzal kene tisztaban lenni hogy a muszlimok jelenlegi buneit nem kene mosdatni es legalizalni azzal hogy mit csinalt fel evezrede a kozepkorban a keresztenyseg. Es egy fontos kulonbseg van az iszlam es a keresztenyseg kozott: az utobbinal volt reformacio ahol a szelsoseges hulyeket kiselejteztek, meg az iszlamban ilyen nem volt.

Velemenyem szerint az osszes vallas hulyeseg, szerintem jegelni kene az osszeset. Es nem ertem a tobbi liberalist sem, szerintem csak azok fele kene mutatnunk toleranciat akik maguk is toleransak, marpedig az iszlam nem tolerans sem a nokkel, sem a melegekkel, sem a zsidokkal, sem az europai liberalis ertekekkel szemben. Az atlag muszlim kb egy szinten van a nacikkal ilyen teren. En is liberalis vagyok a magam modjan es nem ertem hogy miert veditek oket ennyire, minel tobb muszlim jon ide annal tobb buncselekmeny tortenik, no eroszak, az antiszemitizmus, emberek halnak meg, erosodnek a neonaci es szelsojobbos mozgalmak es ezt azonnal meg kene allitani.

Egy liberalis

2016. aug. 2. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!