A jelenlegi migrációs helyzetben elítélendő vagy probléma, ha valaki a szélsőjobb irányába radikalizálódik?
#39 Természetesen az afrikaiakat is, mert ők sem képesek civilizáltan viselkedni.
Attól, hogy te gyűlölöd a magyarokat, még nem potenciális bűnözők, legfeljebb a magyarországi cigányok.
#40 Tudtommal én nem vagyok se muzulmán, se néger.
17.05
Szoval ha leirom hogy bunozo egy magyarbol is valhat akkor gyulolom a magyarokat?
Vagy magyarorszagon csak ciganyok bunoznek? De ok maradhatnak?
Nem azt írtad, hogy bűnöző egy magyarból is válhat, hanem hogy a magyarok potenciális bűnözők. Ha más írná ezt pl. a cigányokról, te már egyből habzó szájjal rasszistáznál és jelentgetnél.
Az nem igaz, hogy csak a cigányok bűnöznek Magyarországon, de közel áll az igazsághoz. Örülnék, ha őket is deportálnák, de ezzel mindenki így van, aki látott már cigányt életében.
17.13
' a magyarok potenciális bűnözők'
Nem ezt irtam. Segitsek ertelmezni amit kerdeztem?
# 41
Tudtoddal nem, és lehet, hogy nem is. De mi van, ha majd valami Führer-szerűség azt mondja, hogy de? Mivel igazolod az ellenkezőjét? Vagy mivel fogja a hatalom igazolni, hogy valakit ki kell telepíteni? Pont ez a baj az ilyen megkülönböztetésekkel, hogy hamar kerülhet olyan ember is gondba, akinek köze nincs az eredeti célokhoz, csak valakinek nem szimpatikus.
17.13
Es amugy mindenkit deportalni kellene aki cigany vagy lenne valamilyen vizsgalat? Es a szegenyek? A melyszegenysegben elok sokkal nagyobb esellyel valnak bunozokke.
#45 Demagóg, minden alapot nélkülöző hozzászólás. Azért elég egyszerű az ilyesmit bebizonyítani.
#46 Nem igaz. A magyarok akkor se lesznek bűnözők, ha mélyszegénységben élnek, hanem próbálnak munkát találni. Biztos van kivétel, de kevés. A cigányok közül pedig a gazdagok a legnagyobb maffiózók.
# 47/47 Időpont ma 17:44
"#45 Demagóg, minden alapot nélkülöző hozzászólás. Azért elég egyszerű az ilyesmit bebizonyítani."
Élt valami Adolf nevű ürge pár évtizeddel ezelőtt, tőle hallottam ilyesmit. Asszem annak tudjuk mi lett a vége.
# 49/49 Időpont ma 18:10
Én sem tettem egyenlőség jelet a kitoloncolás és a gázosítás közé, ne csúsztass. Én azt mondtam, hogy Adi is csak a zsidókkal akart kezdeni valamit, aztán nem csak ők mentek. Az elején az volt, ja. Aztán már kábé a szomszéd bemondására is vitték az embert. Ugyanúgy, mint a komcsi besúgóknál. Egy idő után nem számított, hogy egyáltalán igaz-e amit állítanak rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!