Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A jelenlegi migrációs helyzetb...

A jelenlegi migrációs helyzetben elítélendő vagy probléma, ha valaki a szélsőjobb irányába radikalizálódik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 06:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
14%

#39 Természetesen az afrikaiakat is, mert ők sem képesek civilizáltan viselkedni.

Attól, hogy te gyűlölöd a magyarokat, még nem potenciális bűnözők, legfeljebb a magyarországi cigányok.

#40 Tudtommal én nem vagyok se muzulmán, se néger.

2016. júl. 29. 17:05
 42/64 tetro ***** válasza:
59%

17.05

Szoval ha leirom hogy bunozo egy magyarbol is valhat akkor gyulolom a magyarokat?

Vagy magyarorszagon csak ciganyok bunoznek? De ok maradhatnak?

2016. júl. 29. 17:11
 43/64 anonim ***** válasza:
20%

Nem azt írtad, hogy bűnöző egy magyarból is válhat, hanem hogy a magyarok potenciális bűnözők. Ha más írná ezt pl. a cigányokról, te már egyből habzó szájjal rasszistáznál és jelentgetnél.

Az nem igaz, hogy csak a cigányok bűnöznek Magyarországon, de közel áll az igazsághoz. Örülnék, ha őket is deportálnák, de ezzel mindenki így van, aki látott már cigányt életében.

2016. júl. 29. 17:13
 44/64 tetro ***** válasza:
64%

17.13

' a magyarok potenciális bűnözők'

Nem ezt irtam. Segitsek ertelmezni amit kerdeztem?

2016. júl. 29. 17:17
 45/64 anonim ***** válasza:
89%

# 41

Tudtoddal nem, és lehet, hogy nem is. De mi van, ha majd valami Führer-szerűség azt mondja, hogy de? Mivel igazolod az ellenkezőjét? Vagy mivel fogja a hatalom igazolni, hogy valakit ki kell telepíteni? Pont ez a baj az ilyen megkülönböztetésekkel, hogy hamar kerülhet olyan ember is gondba, akinek köze nincs az eredeti célokhoz, csak valakinek nem szimpatikus.

2016. júl. 29. 17:20
 46/64 tetro ***** válasza:
67%

17.13

Es amugy mindenkit deportalni kellene aki cigany vagy lenne valamilyen vizsgalat? Es a szegenyek? A melyszegenysegben elok sokkal nagyobb esellyel valnak bunozokke.

2016. júl. 29. 17:20
 47/64 anonim ***** válasza:
14%

#45 Demagóg, minden alapot nélkülöző hozzászólás. Azért elég egyszerű az ilyesmit bebizonyítani.

#46 Nem igaz. A magyarok akkor se lesznek bűnözők, ha mélyszegénységben élnek, hanem próbálnak munkát találni. Biztos van kivétel, de kevés. A cigányok közül pedig a gazdagok a legnagyobb maffiózók.

2016. júl. 29. 17:44
 48/64 anonim ***** válasza:
76%

# 47/47 Időpont ma 17:44

"#45 Demagóg, minden alapot nélkülöző hozzászólás. Azért elég egyszerű az ilyesmit bebizonyítani."

Élt valami Adolf nevű ürge pár évtizeddel ezelőtt, tőle hallottam ilyesmit. Asszem annak tudjuk mi lett a vége.

2016. júl. 29. 18:07
 49/64 anonim ***** válasza:
14%
#48 Én nem hallottam olyanról, akit azért vittek volna el, mert tévedésből hitték zsidónak. Egyébként kitoloncolásról beszélünk, nem elgázosításról. Azért nem ugyanaz a kettő.
2016. júl. 29. 18:10
 50/64 anonim ***** válasza:

# 49/49 Időpont ma 18:10

Én sem tettem egyenlőség jelet a kitoloncolás és a gázosítás közé, ne csúsztass. Én azt mondtam, hogy Adi is csak a zsidókkal akart kezdeni valamit, aztán nem csak ők mentek. Az elején az volt, ja. Aztán már kábé a szomszéd bemondására is vitték az embert. Ugyanúgy, mint a komcsi besúgóknál. Egy idő után nem számított, hogy egyáltalán igaz-e amit állítanak rólad.

2016. júl. 29. 18:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!