Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha mégis bevezet...

Mit szólnátok ha mégis bevezetnék a gyermektelenségi adót? Sok (gyerekes) ismerősöm támogatná. Én gyermektelen lévén nagyon elítálném ezt a döntést.

Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 11:12
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem sincs gyerekem, nem is tervezem, hogy lesz, mégis az én adómból építenek óvodát azoknak a kölyköknek, akiknek a szülei családi adókedvezményt, meg CSOK-ot kapnak, és még ezen felül fizessek bármit?! Nyilván mindenkinek megvan az indoka arra, hogy miért nem akar gyereket, nekem például az, hogy utálom a kölyköket, továbbá vannak örökölhető betegségeim, amiktől jobb lenne megkímélni egy következő embert, ha lehet. Az a baj ezzel az adóval, hogy azt a téves látszatot kelti, hogy a gyerektelenek mind dőzsölnek, meg önzőek, azért nem akarnak gyereket, így naná, hogy meg kell őket büntetni, holott az én példámból is látszik, hogy nem, nem az önzőség, vagy a kényelmem feladása a gond, hanem egyszerűen nem szeretem a kölyköket és nem akarom kipróbálni, hogy a sajátommal másképp lenne-e, mert mi van, ha nem! :) Szóval menjenek a fenébe azok, akik ezt meg akarják adóztatni!
2017. jan. 11. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!