Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ki fog derülni, hogy nem...

Ha ki fog derülni, hogy nem muzulmán származásúak voltak a müncheni merénylők akkor bocsánatot fognak kérni a muzulmánoktól?

Figyelt kérdés

Szerintem nácik voltak, mert ez a senki pont 5 éve tette amit tett.

[link]

2016. júl. 22. 22:09
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Iráni volt a srác, szerintem már te is tudod hogy baromság amit mondassz.
2016. júl. 23. 11:48
 32/39 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy iráni származású volt az illető, mi utal számodra arra, hogy iszlamista támadás volt?

-szobájában nem volt IS-re utaló nyom (cifra is lenne, irániak jellemzően síták, IS meg szunnita)

-öngyilkos lett (és nem robbanómellény által) - ez sem jellemző

-ott a linkelt videó, amelyen semmi allah éltetést nem lehet hallani, ellenben törökök szidását igen

Engem az egész arra a hülyegyerekre emlékeztet, aki pár éve Amerikában vérengzett, mert sosem volt barátnője. Persze az is lehet, hogy a fiatal áldozatok csak az időpont miatt adottak...

2016. júl. 23. 12:03
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező!

Tessék bocsánatot kérni a náciktól!

2016. júl. 23. 12:08
 34/39 anonim ***** válasza:

A legújabb hírek szerint mégiscsak náci volt a gyerek.

De nem ezen kéne rúgdalóznotok, hanem azon, hogy mi vezet az ilyen szélsőségekhez.

2016. júl. 23. 14:08
 35/39 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek bocsánatot kell kérnie valakiktől!
2016. júl. 23. 15:19
 36/39 anonim ***** válasza:
34: iráni, barna bőrű náci? Mindig van új a nap alatt igaz?
2016. júl. 23. 15:28
 37/39 anonim ***** válasza:

Ilyen alapon kommentelők közül mindenkinek bocsánatot kell kérnie, aki bármilyen csoportra is ujjal mutogatott, hogy biztos közülük került ki az elkövető. Márpedig most már tudunk annyit, hogy kijelenthessük, semmi köze nem volt sem vallási, sem politikai hovatartozáshoz ehhez, csak egy újabb beteg elme ámokfutásáról van szó.

Na nem mintha a 9 ember halálán bármit is változtatna ez.

2016. júl. 23. 15:30
 38/39 anonim ***** válasza:
Szerintem,nincs miért bocsánatot kérni.Ha iszlamista,akkor azért,ha náci,akkor meg azért,mert jó eséllyel,az iszlám terror hívja őket életre,egyre erőteljesebben.De még ha egy "szimpla őrült",akkor sem igazán van miért bocsánatot kérni.Az utóbbi évek eseményei után,törvényszerű,hogy mindenki rögtön muszlimokról beszél.Persze,ez nyilván előítélet,de sajnos megalapozott.
2016. júl. 23. 15:37
 39/39 Shai-Hulud ***** válasza:

Szerintem meg a nácik kérjenek bocsánatot a muszlimoktól.

Vagy nem is, a muszlimok kérjenek bocsánatot a nácik......

Na jó, ezt még végig kell gondolnom. :-(

2016. júl. 23. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!