Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ki fog derülni, hogy nem...

Ha ki fog derülni, hogy nem muzulmán származásúak voltak a müncheni merénylők akkor bocsánatot fognak kérni a muzulmánoktól?

Figyelt kérdés

Szerintem nácik voltak, mert ez a senki pont 5 éve tette amit tett.

[link]

2016. júl. 22. 22:09
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Szerintem sem muzulmánok voltak, de az is baromság, hogy nácik lettek volna. Inkább csak valami hülye barom, aki valahogy szerzett egy pisztolyt és nekiállt lövöldözni... értsd: pszichopata.

Az Egyesült Államokban szerintem napi szinten vannak hasonló esetek, ahol valaki bekattan.

A kivétel pedig erősíti a szabályt. Európa nem muzulmán kontinens, lehet szépen visszamenni haza. Vannak ott is biztonságos országok.

7: De Breivik nem zsidó volt? Csak úgy kérdezem, mert ha igen, akkor marhára nem lehetett náci indíttatású amit tett.

2016. júl. 22. 23:46
 22/39 anonim ***** válasza:
85%

A CNN-nek nyilatkozó egyik szemtanú szerint a támadó Allahu Akbar kiáltások közepette nyitott tüzet az épp vacsorázó gyerekekre.

Hmmm........ vajon kik lehetnek?

Hát persze, nyilván a grönlandi cserediákok. Mindig azok a szemét grönlandi cserediákok azok, akik vallási indíttatásból gyilkolják le a hitetleneket az istenük nevében. Javaslom a jövőben korlátozzuk a grönlandi cserediákok beáramlását!

2016. júl. 22. 23:53
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
És ha kiderül, hogy nem "nácik" voltak, bocsánatot kérsz a náciktól? :D
2016. júl. 22. 23:58
 24/39 anonim ***** válasza:

Valszeg muszlim volt. Aki vette fel a videót azt üvöltözte, hogy "Kruva törökök! Kbibaszott külföldiek!" És erre válaszolt azzal a terrorista, hogy német vagyok, itt születtem.

Valószínűleg egy második generációs török az elkövető. A Hartz 4 részen nőtt fel, ahol elsősorban munkanélküliek, segélyen élők élnek.

2016. júl. 23. 00:19
 25/39 anonim ***** válasza:
Én is erősen kétlem, hogy ezt most muzulmánok követték el. Welt.de-n követem (szerintem autentikusabb, mint a CNN;)), ahol többször vetítettek egy felvételt, ahol az egyik támadó a törököket hibáztatta, meg mondja, hogy ő német. Megkerestem, ez az (a halkabb a támadó): https://www.youtube.com/watch?v=52JVkxTy6L0
2016. júl. 23. 00:21
 26/39 anonim ***** válasza:
#24: szerintem jól hallhatóan a támadó mondja, hogy "Scheiß türken" 1:16-nál
2016. júl. 23. 00:22
 27/39 anonim ***** válasza:

[link]

Most mindenki tegyen úgy, mintha meg lenne lepődve...

2016. júl. 23. 07:50
 28/39 anonim ***** válasza:
Akkor? Bocsánatot kértek a náciktól?
2016. júl. 23. 10:36
 29/39 anonim ***** válasza:
haha!
2016. júl. 23. 11:21
 30/39 anonim ***** válasza:

Továbbra is tartom (#25), hogy ez nem úgy néz ki, mint egy iszlamista támadás, inkább mint egy tipikus amerikai ámokfutás. Már eleve az, hogy a végén öngyilkos lett - ez ugye nem szokás.

Mindegy, majd később többet fogunk tudni.

2016. júl. 23. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!