Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Léteznek férfijogi szervezetek?

Léteznek férfijogi szervezetek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 08:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt, a gyermekelhelyezésben a nő előtérbe helyezése tényleg igazságtalan (nőként mondom).

Amúgy meg sok esetben magatoknak köszönhetitek ezeket, mert ha egy férfi ilyen dolgokkal előjön, hogy mondjuk a felesége veri pl., akkor a többi férfi kineveti, meg leb**zizza. Mi nők nem nevetjük ki egymást, ha valakit megver a férje. Ezért nincsenek férfijogi szervezetek. Mert egy prosztatavizsgálatra nem mentek el büszkeségből.

2016. júl. 25. 22:53
 12/16 A kérdező kommentje:

10: Tudod, sajnálom hogy az egyik bunkó femináci Moderátor letiltotta a jelentési lehetőségemet, de a modorodból kitűnik, hogy egy dagadt barom vagy kis mellekkel.

Így tehát inkompetens vagy.

2016. júl. 26. 21:04
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

"de a modorodból kitűnik, hogy egy dagadt barom vagy kis mellekkel.

Így tehát inkompetens vagy."

Te modorból meg tudod állapítani h kinek kicsi a melle? És ha kicsi esetleg, akkor máris "inkompetens"? Nekem iskolában a kompetenciamérésen nem a mellemet és a testsúlyomat mérték.

Valószínű neked meg a micsodád kicsi, ezért sivítasz a férfijogi szervezetek után, te inkompetens. Ezt jelentsd, drága!

2016. júl. 27. 10:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Bunkó vagy, Bugsy. Pont.
2016. júl. 27. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak a te szintedre ereszkedtem le h megértsd, pont.
2016. júl. 28. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok ezt a vitát, inkább egy normális vitát kéne folytatni, mert a kérdés amúgy érdekes. Én úgy gondolom: miért nem hoztok egyet létre? Szerintem az, hogy egy női jogi szervezet nem foglalkozik a férfiak jogaival, az olyan mint számon kérni a siketek iskoláján, hogy nem tanítanak vakokat.
2016. júl. 28. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!