Léteznek férfijogi szervezetek?
Én megértem a kérdezőt, a gyermekelhelyezésben a nő előtérbe helyezése tényleg igazságtalan (nőként mondom).
Amúgy meg sok esetben magatoknak köszönhetitek ezeket, mert ha egy férfi ilyen dolgokkal előjön, hogy mondjuk a felesége veri pl., akkor a többi férfi kineveti, meg leb**zizza. Mi nők nem nevetjük ki egymást, ha valakit megver a férje. Ezért nincsenek férfijogi szervezetek. Mert egy prosztatavizsgálatra nem mentek el büszkeségből.
10: Tudod, sajnálom hogy az egyik bunkó femináci Moderátor letiltotta a jelentési lehetőségemet, de a modorodból kitűnik, hogy egy dagadt barom vagy kis mellekkel.
Így tehát inkompetens vagy.
"de a modorodból kitűnik, hogy egy dagadt barom vagy kis mellekkel.
Így tehát inkompetens vagy."
Te modorból meg tudod állapítani h kinek kicsi a melle? És ha kicsi esetleg, akkor máris "inkompetens"? Nekem iskolában a kompetenciamérésen nem a mellemet és a testsúlyomat mérték.
Valószínű neked meg a micsodád kicsi, ezért sivítasz a férfijogi szervezetek után, te inkompetens. Ezt jelentsd, drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!