Echo tévénézők! Hova tűnt Szaniszló Ferenc? A világpanoráma? S miért?
ma 21:33
Akkor a csúnya, liberális 444.hu igazat írt. Járna nekik egy bocsánatkérés, még akkor is, ha nem a kedvenceim.
Hazaárulóknak, nyugatimádóknak nem jár bocsánatkérés! Pláne, hogy leírni se tudják egy ország nevét: "Régi barátként várják vissza Erdogant Ororszországba" Forrás: [link]
Ráadásul nem tudnak szart se, mert nem az orosz médiából értesülnek, hanem a nyugatiból. A valós okokat nem ismerik.
Úgy állít(otta)/(ja) be Putyint és egész Oroszországot, mintha maga a megtestesült pokol lenne.
Egyáltalán nem te fogod eldönteni, hogy ki hazaáruló. Sőt egyáltalán nem számít a véleményed.
Az oroszimádatod pedig szánalmasabb mint a nyugatimádat, mert nem a nyugat felejtett majd' 50 évig hazamenni.
Te USAimádó barom! Ha tudnád a történelmet, akkor tisztában lennél, hogy Kádár kérésére maradtak itt az oroszok! Mellesleg nevezzük úgy direkt a kedvedért "a szovjet rabságban" jobban éltünk, mint most a nyugat karmai között!
S én döntöm el, hogy ki a hazaáruló, ki nem, mivel ez az én hazám! S mégegyszer Echo tévénézőkhöz szóltam, nem az ATV nézőihez!
Ez az ősszemlélet, kifogás, hogy egy régen megszűnt ország elfelejtett kimenni, kezd már unalmassá válni... A törökökre is haragszol, mert azok itt voltak 150 évig?
Ez a nyugati agymosás, hogy az oroszok rosszak...
Kérlek ne trollkodj itt!
Először is kihozta létre a kommunizmust, ölette meg a cárt, csinált forradalmat? A NYUGAT! https://www.youtube.com/watch?v=xdXQHEXOwCE&list=PLi7pR5jUSY..
Ki finanszírozta a háborút vesztett Németországot, Hitlert? A NYUGAT! [link]
Ki hagyta cserben Magyarországot a törökhódításkor, a 2. világháborúban? A NYUGAT! [link]
Ennyi talán elég lesz, hogy megértsék azok, akik egyáltalán szart se tudnak, de okoskodnak!
Be lehet kapni! [link]
08-01 13:01
Nem, nem te döntöd el, hogy ki a hazaáruló. Mondhatsz bármit, de szégyen az olyan ember, aki mint te, az oroszokat akarja isteníteni.
Remélem azzal tisztában vagy, hogy az 56-os hőseink leköpnének téged.
és nem, nem nézek atv-t, de még tévét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!